2 May 2013

Stokke Tripp Trapp Newborn set vol. 2

We got a Stokke Tripp Trapp Newborn set for testing when the baby was born. We have tested it nearly 3 months now(wow..time has really flown!) and I have to say it has been great! We use it everyday, sometimes the baby likes it and sometimes he tries to come off it :). O still fits it great, so I am guessing he will go on it for another three months or so, if he likes to sit on it when older that is.

Me saimme testiin Stokken vauvoille tarkoitetun Newborn setin, joka kiinnittyy Tripp Trapp tuoliin. Istuin kiinnittyy todella helposti ja sen saa pois yhtä näppärästi. Meillä setti on ollut käytössä joka päivä, joten on ollut erittäin huippu! Välillä O tykkää olla pidempiäkin aikoja, välillä ei ollenkaan. Turvavaljaita ei saisi hänelle laittaa, joten ollaan välillä laitettu ilman valjaita niin, että joku on koko ajan vieressä. 
Nyt hän on nousemassa tuolista itse istumaan pystyyn, joten valjaiden käyttö on ehdoton. Istuimeen mahdumme vielä mainiosti varmaankin seuraavat pari-kolme kuukautta, varmasti pidempäänkin. Saa vain nähdä, kuinka kauan O tulee siinä viihtymään, kun kova kiire on pystyyn :).

Istuin on ollut käytössä myös ilman tuolia(kuten yläkuvassa), kun olen itse käynyt esim. suihkussa. Tuossa asento on makaava ja tänäänkin O oli olkkarissa meidän kanssa istuimessaan hetken aikaa.

 Parasta istuimessa kuitenkin on, että vauva pääsee istumaan korkealle ja näkee helposti meidät kaikki. Isommalle veikalle on tärkeää, että voi kommunikoida vauvan kanssa esim. ruokapöydässä. Tällöin molemmat pojat ovat samassa tasossa ja kommunikointi on helppoa. 
Ihanaa veljesten välistä vuorovaikutusta :D. 

Oikeaoppisesti istumassa ;). Ikää kuvassa hieman vajaa 3kk.
Tästä pääset kurkkaamaan ensimmäistä postaustani, josta näkyy huima ero vauvan kasvussa. 

Kiitos Stokkelle Newborn setistä sekä Tripp Trapp tuolista! Olemme olleet tuotteisiin erityisen tyytyväisiä ja voin ehdottomasti suositella Newborn- istuinta kaikille, joilla pieni vauva. Tällain sen huomaa, kuinka kiva on, kun vauvan saa pienestä asti mukaan muun perheen touhuihin ja aika paljon aikaa vietetäänkin juuri keittiössä. 

Toivottavasti O malttaa istua tuolissa vielä jonkun aikaa...sitten onkin pakko hommata vauva setti(baby set), kun O osaa istua.

Loppuun vielä Stokken sivuilta video Newborn setistä.

3 comments:

  1. Hih meidän poika katsoo vauvaa lähes samalla tavalla kuin teillä isoveli tuossa toisessa kuvassa. :D

    ReplyDelete
  2. Minä vähän haaveilin juuri tästä newborn setistä, mutta huomasin, ettei tämä menekkään meidän ikivanhaan Tripp trappiin jonka valmistusvuosi oli juuri sen parisen vuotta aijemmin kuin mihin tämä meni. :( Ei ihan viitsisi uutta tripp trappiakaan tämän takia ostaa, joten ehkä me pärjäillään perus sitterillä. :)

    ReplyDelete
  3. Näyttää kyllä tosi toimivalta peliltä;). Jos saa kysyä,niin voisitko tehdä postausta teidän Ozoneista kun ne ovat nyt jo olleet käytössä jonkun aikaa. Ja sit vielä et mikä teidän mielestä on Ozoneissa parempaa kuin Donkey-rattaissa? Meillä on nyt Ozonet ja oli Cameleonit,mut haluisin kovasti kokeillla Donkeytä...

    ReplyDelete