13 May 2013

New shoes and cycling

A lot has happened in a few days. My little one learned to turn over from back to front(at 3,5 months!) and my bigger one learned to ride his bike in a split second! Then were was mothers day yesterday and today came some really cool mail.
VixVax sent us the most nicest summer shoes, so we tried them out today while riding the bike.
VixVax is offering my readers a SECRET sale of -30% of all SS13 items...just use the code SECRETLASTENVAATERALLI! Valid until further notice ;)

Ensiksikin kiitos kaikille tähän mennessä hyväntekeväisyyshuutokauppaan osallistuneille! Sunnuntaihin asti on vielä aikaa huudella hyvään tarkoitukseen.
Viime viikko oli meillä oikein oppimisten viikko! Pieni mies oppi kääntymään selältä vatsalleen(3,5kk iässä) ja lauantaina isompi mies oppi ajamaan pyörällä ilman apupyöriä. Tuo pyörällä ajamaan oppiminen tuntui kovin hankalalta, kun hän pelkäsi laittaa jalat polkimille, joten potkutteli vain pyörällä. Tasapaino kuitenkin oli tosi hyvä ja yllytin vauhdissa laittamaan jalat polkimille. Kuitenkin vasta kun pyörästä piti kiinni ja juoksi itse vierellä ja päästi irti, niin johan hän ajoi hienosti! Oli itsekin niin iloinen taidostaan, että nyt ollaan ajeltu pyörällä jo paljon joka päivä :).

Tänään saimme aivan ihanaa postia, kuvissakin näkyvät super hienot Hummelin lenkkarit tulivat VixVaxin tytöiltä. VixVaxilla on myös jotain ihanaa tarjota lukijoilleni ja se on -30% alekoodi kaikkiin SS13 tuotteisiin!! Kannattaa tilata, sillä tarjous on nyt voimassa vain minun blogini lukijoille, kohta pärähtää käytiin kevät alet ja silloin pääsee muutkin shoppailemaan samalla alella. Koodilla SECRETLASTENVAATERALLI saat ostoksistasi -30% alen. 

Ja sitten kuviin:









Jeans: Molo Kids
Shoes: Hummel
Hoodie: Lindex 

2 comments:

  1. D näyttää jo tosi isolle pojalle! Meillä yritetään harjoitella et poika oppis polkeen pyörällä mut alan vajota epätoivoon :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, hän on kaikinpuolin(ruokailua lukuunottamatta heh) iso poika. Kovin kaipaa kannustusta, joten oltiin ihan super yllättyneitä kuinka tuo lopulta oppi ajamaan heti kun vaan uskalsi laittaa jalat polkimiin ja päästettiin irti :). Tsemppiä teille harjoitteluun!

      Delete