30 Dec 2013

Double troubleVuosi vaihtuu kohta, kyllä on mennyt tämä vuosi nopeasti. Paljon on tähän vuoteen mahtunutkin. Saimme ihanan toisen pojan, joka on vuoden aikana kasvanut minitaaperoksi :). Hän oppi joulun alla kävelemään ja nyt tepastelee kovasti. Hauskinta on, että tuo on vaahtosammuttimen kokoinen pätkä, joten on kyllä tosi söpön näköistä pienen taaperrus. 

Pojat leikkii välillä hyvinkin keskenään, välillä nahistellaan :D. Eilen illalla pojat sotkivat oman huoneensa ja hauskaa oli molemmilla. 
Meidän pienin muru on edelleen hampaaton. D:lle tuli ekat hampaat pari viikkoa 1v synttäreiden jälkeen. Luulen että samoin käy tälläkin kertaa, en siis ihan vielä niitä odottele. Karkea ruoka onneksi maistuu hampaattomana hyvin, toisin kuin D:lle aikanaan. 

Saa nähdä mitä vuosi 2014 tuo tullessaan. Heti ekana viikkona D joutuu leikkaukseen, joten sairaalassa vietämme jonkun aikaa toipuessa. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Mies lähtee myös joksikin aikaa Englantiin auttamaan leikkauksesta toipuvaa isäänsä, joten pyöritän hetkisen arkea yksin. Syksyllä yritän itse päästä opiskelemaan hoitoalaa ja D aloittaakin jo eskarin(hui!). Voi myös olla, että opiskelujen vuoksi pienin joutuu hoitoon, mutta sen näkee vasta sitten myöhemmin. Voipi siis olla, että ensi vuodesta tai ainakin syksystä tulee kiireinen.

Nyt me taidamme odotella sitä lumisadetta saapuvaksi, jotta ulkona olisi edes vähän valoisampaa. Lisäksi uusia menopelejä odotan saapuvaksi kuin kuuta nousevaa :D. 

KIITOS TEILLE KAIKILLE LUKIJOILLE KULUNEESTA VUODESTA!
KIITOS KIVOISTA KOMMENTEISTA!
KIITOS ARVONTOIHIN OSALLISTUMISISTA!

KIITOS ETTÄ OLETTE MUKANA! 

TOIVOTTAVASTI ENSI VUONNA OLISI HIEMAN ENEMPI AIKAA BLOGATAKIN, KUN VAUVAKIN ON JO ISOMPI :).

OIKEIN IHANAA UUTTA VUOTTA!!

4 comments:

 1. Oikein ihanaa Uutta Vuotta teillekin!
  Ihanat pojat sinulla siellä <3
  Ja voi tätä pikku hampaatonta hurmuria :) Meidän ikätoverilla on 4 hammasta ja itse jo kovin kaipailin lisää, eihän tässä kiire ole. Meidän isoveljellä, joka on D:n ikäinen, oli tässä iässä 8 hammasta! Ei voi kuin todeta miten lapset on erilaisia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ♥
   Hampaaton pikkuihminen on vaan niin söpöä ♥.

   Meillä meni D:n kanssa sikäli helposti tuo hampaiden tulo, ettei ne vaivanneet häntä lainkaan ja niitä tuli kuin sieniä sateella. Toivotaan siis että tälläkään kertaa hampaiden tuli ei kovasti haittaisi :).

   Delete
 2. Hyvää Uutta Vuotta myös teille! Kirjoittelin aiemmin meidän mini prinsessasta, hänkin myös vielä hampaaton vaikka 1v jo täynnä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Ihania nuo hampaattomat mini-ihmiset ♥

   Delete