20 Dec 2013

Miniman and lights

Kyllä on pimeetä :/. Toisaalta, ihana että on lauhaa eikä kovia pakkasia, mutta lunta saisi kyllä olla maassa valoa antamaan. Ajelimme varhain aamulla neuvolaan kontrolliin, jossa minimiehen 11kk mitoiksi saatiin 7280g ja 69.9cm. Eli on todellakin mini! D oli samassa iässä muistaakseni 9kg ja 73cm, joten tämä laahaa kyllä tosi jäljessä. Ei sillä, taidoiltaan on kehittynyt normaalisti, jopa ikäisiään edellä, sillä nyt on ruvennut parin viikon sisään kävelemään. Energiaa kuluu päivässä liikkumiseen hurjan paljon eikä näemmä riitä kasvuun.

Seuraava neuvola on 1v, katsotaan millaisia mittoja sitten saadaan, tuskin kuitenkaan kovasti taaskaan kasva.

Joulumieli on kyllä kateissa pimeyden vuoksi. Eilen kuitenkin asentelin hieman valoja ja lisäsin kynttilöitä. Viikonloppuna haetaan kuusi ja koristellaan, jotta edes hieman toisi joulun tuntua. Lahjat on kutakuinkin hankittu, ruokakaupparuuhkaan on pakko mennä viikonloppuna :).
 Aamun pimeydessä.
Ja meidän superminimies ♥.

Mites teidän jouluvalmistelut? Tuntuuko teistä yhtään joululle?

10 comments:

 1. Ihana minimies !! Kaikki omalla tahdillaan !


  Meillä 1 v mitat 79 cm ja 9 kg( rapiat päälle ) ja ollaan paino seurannassa . Ruokiin lisätään öljyä ja flooraa jotta liikkuva hoikkismies sais energiaa;)


  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä Dansku oli myös tuon n. 9kg 1v:nä, tosin pituutta oli 5cm vähemmän kuin teillä. Meilläkin on öljyä lisätty ruokiin nyt pari kuukautta, mutta ei ainakaan painoon ole vaikuttanut. Nyt pitää ruveta itse tekemään tuhdimpaa ruokaa ;).

   Delete
 2. Meillä yksveenä 74,5 ja vajaa 9kg, ei män seurantaa. Nyt 1v4kk kymppi on rikottu ja pituuttakin enemmän. Lähti 10kk iässä kävelemään jne. Joten minkäs voit jos energiaa palaa reilusti ja ruoka maistuu. Ihanat nuo pallovalot!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teillä otettiinkin kiva kasvuspurtti parissa kuukaudessa :). Toivottavasti meilläkin ;). Kiitos, pallovalot on tosi kivat.

   Delete
 3. Saako muuten tota ikean lokerikkoa vielä vai onko kauan sitten ostettu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saa vielä, tai ainakin tuo on ostettu n. kuukausi sitten :).

   Delete
 4. Ihana minimies siellä <3 Meillä asustaa mini prinsessa, nyt 1v on 7,2kg ja 70cm. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita päivät täynnä, oppi 9kk kävelemään mutta nyt vasta voi talvikenkiä käyttää, nekin kokoa 18 javillasukan kanssa just jalassa pysyvät :) Hyvää joulua teille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih..teilläkin ihana pikkuinen! Meillä todennäköisesti saman kokoinen 1v ensi kuussa ;). Ostin tuolle kanssa pikkuiset tepsut kokoa 19...muttei olla vielä päästy kunnolla kokeilemaan niitä.

   Delete
 5. Ihana jouluilme sekä blogilla että teillä kotona! Lämpöiset jouluntoivotukset teidän perheelle! :)

  ReplyDelete
 6. Ihana pikkuriikkinen siellä ja kiva blogi, miten vasta nyt löysin?! :) Meidän kuopuksen 3kk mitat olivat viime viikolla 6955/65... :D hän onkin melkoinen pullero ikäisekseen <3

  ReplyDelete