14 Mar 2014

Mini PO.P

Meidän minin vk-vaatteet täydentyi vielä yhdellä setillä eilen. Tilasin Englannin PO.Pista erittäin edullisesti kuorisetin koossa 74cm. Takki on aivan ihanan värinen livenä ja oikein sopivan kokoinen. Housut on hieman reilut koska ovat aika leveät malliltaan, mutta käyttökelpoiset kuitenkin.

Pipoiksi sopii mustat sekä punainen, vaikka vetoketju onkin oranssi eikä punainen. Sininen pipo voisi myös olla kiva jos löytyisi suht. samaa sävyä.

Ilmat on juuri nyt täydellisiä vk-vaatteille, ensi viikolla sitä voikin sitten tarvita jo toppaa taas :/.

5 comments:

  1. Aivan ihanat! Pystytkö sä tilaan sieltä suoraan vai jonkun tutun kautta? Harmittaa kun itse ei pysty. Olis meillä Viron osoite, mut en luota siihen et isä muistas tuoda niitä sieltä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. En pysty :/. Ne lähettää vain Englantiin, eli laitoin nuo tulemaan miehen sukulaisten kautta. Tuo on ihana setti ja pääsi tänään testaukseenkin :).

      Delete
    2. Mä joskus tilannu House Of Fraserilta mut nyt ei taas pitkään aikaan ole Po.peja ollu siellä niin et vois tilata ulkomaille. Harmittaa toi kun ei tuolta englannin alesta pysty Suomeen ja täällä alet aina huonommat. Paljonko teidän nuorimmalla onkaan pituutta nyt? Mietin meidän Minille tollasta settiä syksyyn :)

      Delete
    3. Tää tirppana oli 1v neuvolassa 72cm ja 7,5kg :D. En usko että on tuosta kasvanut juurikaan. Toivon että setti menisi vielä syksyllä, mutta voi olla että on nafti. John Lewis tietääkseni myy myös PO.Pia, oletko katsonut saisiko sieltä tilattua suomeen? Ja joo, englannin po.pin alet on tosi hyvät kyllä...aina vaan unohdan että sieltäkin voisi katsoa kun on jollekin tarvetta :P.

      Delete
    4. Joo oon katsonut tuoltakin silloin sirkus-po.p huumassa. Osa toimitetaan kansainvälisesti, osa ei. mut parhaat alet just tuolla "oikeella" po.pilla :)

      Delete