28 Mar 2014

Molo Kids colorful outdoor!


Nyt kun vihdoin sain ostetuksi parit puuttuvat vk-asut, niin poikien vaatteet ovat siltä osin kunnossa. D:ltä puuttui takki ja päädyin tilaamaan Molo Kids Hopla takin rainbow- kuosissa. Vauvan PO.Pin haalarin myin sittenkin eteenpäin, kun oli hieman tönkön oloinen ja huputtomuus vaivasi. Tilalle ostin myöskin rainbow värisen, Molon polly- haalarin. 

Meillä on viimeksi ollut tuota rainbow kuosia toppahaalarina koossa 92cm, joka on jemmassa vauvalle. Nyt tuli taas sellainen tarve pirteille vk- asuille, että ostin sitä kuosia molemmille. 

D:ltä löytyy lisäksi Hansel- takki, jonka saimme Mololta testiin, Haven- housut sekä rainbow kuosin Waits- housut. Vauvalla on lisäksi softshell haalari sekä ensi keväällä todennäköisesti sopiva farkkukuosinen vk- haalari ja oranssit kurahousut, jotka ostin käytettynä tutulta :).
Vauvan haalarit ovat molemmat 80cm kokoa. D:n vaatteet ovat 116cm, paitsi waits housut ovat 122/128 ja hieman reilut vielä. Harmaa vk- haalari on kokoa 86cm ja kurikset 86/92(ne menee jemmaan ensi keväälle).

Ihanaa kun on värikästä :).


6 comments:

  1. minkä pituiselle ostit 116cm hopla takin, täällä arvon kahden koon välillä :) ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. D on 110cm pitkä ja takki on aika täydellisen kokoinen :)

      Delete
  2. kiitos, just mittasin et oma poitsu 109cm ja tilasin 116cm, et taisi mennä oikein :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Varmasti on erittäin hyvä koko, menee syksylläkin sitten :).

      Delete