15 Oct 2014

Reima Raanu ♥


Pääsimme kokeilemaan hieman erilaista toppahaalaria, kuin mitä meillä on aiemmin ollut. PikkuOtus on tänä syksynä ottanut myyntiin Reiman ihanaa Raanu- haalaria, joka on erityisen lämmin, untuvatäytteinen haalari taaperoille/pienille lapsille. Haalareita on kokoon 98cm asti.
Me kokeilimme kokoa 80cm, jossa sopivasti kasvunvaraa ja menisi varmasti koko talven. Malli ei ollut kovin yhteistyöhalinen, joten kuvat ei valitettavasti ole kummoisia, mutta haalari on aivan ihana ♥.



Haalarissa on teipatut saumat, täytteenä 60% untuvaa ja 40% höyheneristettä, irroitettava turkissomiste hupussa ja huppu itsessään myös irroitettava ja säädettävä sekä silikoniset jalkalenkit.

Mittasin sekä 74cm haalarin että 80cm haalarin mitat ja ovat:
74cm: Niska-haara 48c, haara-lahje 23cm ja kainalo-hiha 23cm
80cm: niska-haara 49cm, haara-lahje 27cm ja kainalo-hiha 25cm.

Vertasin 80cm haalarin mittoja Molon saman kokoiseen Pyxikseen ja Molossa niska-haara 2cm pidempi, haara-lahje sama mutta hiha 5cm lyhyempi! Tosin haalarin mallit hieman erilaiset, mutta silti jännän iso ero :).


Tykästyin haalariin itse niin, että haluan meille tuon 80cm kokoisen talveksi toiseksi haalariksi Molon seuraksi :). PikkuOtus haluaa tarjota teille lukijoille kyseisestä haalarista -15% alen koodilla lastenvaateralli, koodi on voimassa Su 19.10 asti! 

Haalarit sekä muutamat muut ihanat Reimat löytyvät täältä, haalari saa sinisen ohella myös pinkkinä!

PikkuOtus aloittaa tänään myös MidSeason salen, joten kannattaa tsekata Raanun ohella myöskin aletuotteet ;).

4 comments:

  1. Heippa! Täälä olisi tämmöinen tutkimus, johon kannattaa käydä vastailemassa, vie noin 10-15 minuuttia :) Suunnattu kaikille 3-12-vuotiaiden lasten vanhemmille :) Kyselyä saa jakaa :)
    https://my.surveypal.com/Mit%C3%A4%20vanhempi%20haluaa%20lapsen%20liikuntaharrastukselta

    ReplyDelete
  2. Haaveilen meillekin tuosta reima raanusta. :) minkämittanen teidän pikkumies on? Ja teille 80 cm oli ilmeisesti sopiva. Arvon kumman koon tilaisin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meidän mini on nyt n. 80cm pitkä ja tuo 80cm on aika reilu. Tosin hän on kovin hoikka (9kg), joten näyttää vielä isommalta.

      Delete
    2. Meidän mini on nyt n. 80cm pitkä ja tuo 80cm on aika reilu. Tosin hän on kovin hoikka (9kg), joten näyttää vielä isommalta.

      Delete