9 Oct 2014

Molo Kids Pyxis 74cm vs. 80cm

Kirjoittelen myöhemmin vielä tarkemmin meidän poikien talvivarustuksesta, mutta nyt haluaisin kuulla teidän mielipiteenne kumpi on sopivampi koko meidän minimiehelle :D. Punainen pyxis on vanhempaa mallistoa ja landscape nyt tämän talven uutuus. Punainen haalari (74cm) on tullut meille käytettynä ja se on nyt ollut päällä pari kertaa kylmillä ilmoilla. Omat havainnot puvusta on, että sen niska-haara on hieman naftihko tilanteissa jossa täytyy kyykistellä tai kurkotella. Näin myös lahkeet nousevat ylös. Muutoin puku on mielestäni juuri sopiva n. 77cm pituiselle pojalle. 


Landscape (80cm) haalaria kokeilimme eilen ensi kerran päälle, kun haettiin veikka tarhasta. Sitä ei siis olla kunnolla päästy vielä testaamaan liikkumisen kannalta, mutta kyllähän tuo enempi pussittaa. 

Mietin nimittäin, että ottaako tuon 80cm suosilla käyttöön heti pakkasten alettua ja myy nyt tuon punaisen pois vai pitääkö tuon pienemmän vielä nyt alkutalven ja myy vasta sitten? Meiltä löytyy myös 80cm polaris rainbow(jo jokusen vuoden vanha, ei lumilukkoja) haalari ns. kakkoshaalariksi ja sitäkin täytyy vielä testata. 

Mitä mieltä te olette?
Ja galluppina voisi kysyä myös, että minkä kokoisia haalareita teidän n. 76-80cm mittaisilla on täksi talveksi?

11 comments:

 1. Minusta tuo 74cm näyttää liian naftilta. Tuo isompi on parempi ja aivan ihana. :) Mä ajattelin testata meidän 79cm pitkälle 92cm haalaria, kun 80cm tuntuu tosi sopivalta jo. Meillä siis jemmassa myös 92cm, mutta voi se olla kyllä aivan liian iso vielä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta :). Landscape on ihanempi livenä kuin kuvissa eli on kyllä tosi kiva ja siinä on ihania värejä. Taidan pitää nyt ainakin pari kuukautta vielä tuon pienemmän jos tässä tulee vielä kylmiä aamuja, niin voi sen vielä laittaa päälle, mutta aloitamme talven sitten noilla 80cm puvuilla. Meillä on jemmassa 92cm polaris, varmasti sopiva ensi talvena :).

   Delete
 2. Meillä vajaa 80cm on 86 haalari :) Siis syksyksi. Talveksi on 80cm mutta se onkin ticketin ja reilua kokoa. Moloista meillä on aina ollut se lapsen pituudesta seuraava koko. Eli 100cm lapselle 110cm jne.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meidän pojille on aina käyneet se n. sama koko mikä pituus haalareissa, koska ovat todella hoikkia. Nyt 114cm mittaiselle on 116cm joka on ihan hyvä ja lisäksi 2-os 122cm jossa riittää hyvin vielä kasvunvaraakin.

   Delete
 3. Meillä on hieman pienemmälle pojalle varattuna 80cm:n haalari. Jemmoista tosin pitäisi löytyä myös kokoa 74 jos tuo tuntuu kuitenkin kunnon talven tullen liian isolle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iästä riippuen, pienelle ehkä paras puku samaa kokoa kuin pituus, jotta ei häiritse liikkumista. Toisaalta kyllä lapsen rakennekin merkkaa paljon, vaikka pituutta ei hirveästi olisikaan :).

   Delete
 4. Voi, olen ostanut meidän 3-kuiselle (66 senttiselle) 74 pyxiksen :D Mielestäni 80cm näyttää paremmalta jo nyt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Oletko vielä kokeillut päälle? Meidän tuon ikäiset olisivat hukkuneet mihin tahansa molon haalariin ;). Meillä ollut vauvaiässä vain vanuhaalareita ja vaunuissa untuvapussi.

   Delete
  2. Meillä oli 2012-2013 talvena 100-104cm pojalla 104cm polaris.. Ja ei olis ollut liian iso kyllä se 110cm.. Hoikka ja pitkäselkäinen poika.. Eli valitsisin kyllä teille ehdottomasti tuon 80cm :)

   Nyt meillä on 95cm pojalla talveksi 98cm ticketin baggie, ja 115cm pojalle sit 116cm.. :) Kasvunvaraa sopivasti, pienempi koko oli hihoista ja niska-haaramitalta turhan nafti..

   Mua kiinnostais muuten postaus koulu/kerhokuvausvaatteista.. Jotain esimerkkiasuja veljeksille kaipailisin.. :)

   Delete
 5. Mahtuiko 80cm koko talven ja minkämittainen hän oli kun vielä mahtui? Pähkäilen otanko 80cm vai 86cm

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Mahtui mainiosti koko talven. Meidän poika on niin pienikokoinen, vielä nytkin 3,5-vuotiaana (tänä talvena 98 haalari!), ettei kasvanut talven aikana juurikaan.

   Delete