29 Sept 2014

Pierre Robert ♥

 Pääsimme jälleen Blogiringin kautta mahtavaan kamppikseen, nimittäin Norjalainen vaatemallisto Pierre Robert- nettikauppa on nyt avoinna Suomalaisille! Suomen säät ovat syksyisin ja talvisin vaihtelevat, mutta usein viileät tai kylmät, joten kulutamme paljon villavaatetta. Meidän lapset kun ovat todella hoikkia, täytyy heidän pysyä lämpiminä kylmillä ilmoilla ja olenkin alusta asti käyttänyt mm. villabodeja ja villahaalareita. 

Pierre Robertilta saa kaikenlaista merinovillaista vaatetta sekä lapsille, että aikuisille. Mallistossa on mm. sukkia, sukkahousuja, aluspaitoja, aluskerrastoja, pitkiä kalsareita, kypärämyssyjä, pipoja jne. Mallistosta löytyy myös urheiluun soveltuvia aluskerrastoja, naisille urheiluliivejä sekä sukkia ja miehillekin alusasuja. 

Meiltä puuttuivat tältä syksyltä kaikki villavaatteet, joten kamppis tuli täydelliseen saumaan. Tilasin pojille kasan lämpöistä villavaatetta. O sai kypärämyssyn, bodyn, parit sukkikset sekä pitkät kalsarit sekä pari paria sukkia. Bodya, housuja ja sukkiksia on tullut jo käytettyä vaatteiden alla. Kokona on 80/86 ja malli on ihonmyötäinen. 
D:lle tilasin kaksi paitaa ja kahdet kalsarit, tuubihuivit, pipon sekä sukat. Kokona 114cm pituisella on 110/116 ja koko vastaa hyvin tuota isompaa. Vaatteet ovat oikein sopivia hoikalle ja soveltuu hyvin esim. hupparin tai collegepaidan alle. Tuubihuivit osoittautuivat aivan mahtaviksi ja nekin olleet jo pari kertaa päällä tarhassa, samoin ohut pipo. 

Vaatteet ovat minusta ihania kaikinpuolin ja pesuistakin selviytyneet moitteitta :). Itselleni tilasin tuubihuivin, koska en omista vielä yhtäkään huivia :D. Lisäksi tilasin kokeeksi urheiluliivit sekä urheilusukat ja täytyy sanoa että ovat aivan huiput! Etenkin urheiluliivit ovat täydelliset ja ne onkin olleet päällä aina jääkiekossa. Täytyy ehdottomasti tilata vielä toiset liivit. Sukkia olen myös käyttänyt jääkiekossa eikä niistäkään mitään pahaa sanottavaa, ovat erittäin toimivat eikä sukat tunnu märältä neljänkään perättäisen pelin jälkeen ;).
Meillä ei siis tälle talvelle ole ns. päällivillahaalareita, joten nämä alusvaatteet saavat toimia poikien lämmikkeinä talvella. En epäile yhtään, etteivätkö aktiiviset poitsut pysyisi asujen kera lämpiminä kovemmillakin pakkasilla.


Pierre Robert tarjoaa blogin lukijoille -25% alen koodilla  PR25BFI. Kannattaa ehdottomasti käyttää ale hyödyksi, sillä hinta-laatusuhde vaatteissa on erittäin hyvä! Koodi on voimassa 15.11 asti!

Mitä teillä käytetään syksyisin/talvisin haalareiden alla? Löytyisikö sinulta hyvä vinkki syyspukeutumiseen joko itselle tai lapselle?Yhteistyössä Pierre Robert.


6 comments:

 1. Meillä ei ole koskaan vielä ollut villavaatteita. Ihan normi sisävaatteet on ulkovaatteiden alla. Kivalta näyttää nämä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan :). Ovat pehmoisia, ohuita ja lämpimiä ja näyttää myös hyviltä :).

   Delete
 2. Meillä aina talvella ruskovillat vaatteiden alla. Yleensä silkkivillat. Tosin meillä on vanha talo ja sisälläkin usein viileä. Lapset käyttävät niitä usein myös yökkäreiden tilalla, koska ovat niin ihanan pehmeät ja mukavat ,) Eivätkä todellakaan hikoile villoissa. Päinvastoin villa tuntuu aina mukavalta, eikä siitä tule sellaista kylmän kosteaa, kuten kostuneesta puuvillasta. Kiitti vinkistä, sillä näitä voisi nyt tilata ja testata. Kauanko koodi on voimassa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä on vauvana ollut myös ruskovillan body ja name itiltä olen löytänyt villasukkahousuja. D:llä oli vielä viime talvena ruskovillan villahaalari, mutta koen nyt kivemmaksi käyttää villaa vaatteiden alla enkä haalarina päällä. Siihen nämä vaatteet ovat oikein sopivat ja ovat myöskin kivan näköisiä pidettäväksi ihan sellaisenaan :). Koodi on voimassa Marraskuun 15 päivään asti.

   Delete
 3. Meillä ollut näitä pitkiksiä parina talvena, mutta joka vuosi on saanut heittää roskiin. Polvet hajoaa siis helposti kun ovat niin ohuet. Muutoin kyllä tykkään ja taas on talveksi uudet hankittu. Mut itsellekin voisin tilata! Kiitos siis alekoodista! Ruotsistahan näitä saa ihan maitokaupoista..

  ReplyDelete
 4. Kiitos hyvästä koodista! Tänään meille saapui laatikollisen ihania villavaatteita :)

  ReplyDelete