9 Sept 2014

Decorating...

Poikien huone on itselle ollut se, jonka olen halunnut saada ihan ensiksi mahdollisimman valmiiksi, jotta pojilla olisi kiva ja kotoisa olla. Tänään olen saanut lisää hyllyjä seinälle ja eilen saimme kauan varastossa muhineen string- hyllynkin paikalleen. Yhden Stuva- sarjan lipaston vielä ostan Stringin alle ja toiselle seinälle tulee vielä kirjoille hyllyä ja kuvia ym. mutta pääosin huone alkaa olemaan valmis.

Kyllä on oikeastaan hieno tunne, kun saa seinille kiinnittää mitä ikinä haluaa. Tosin, ei se mitään helppoa ole tällaisille tumpeloille ja yli 20- vuotta vanhat ja erittäin kovaksi kovettuneet betoniseinät eivät auta asiaa ;). Kelpaa kuitenkin meille vaikkei kaikki täydellistä olekaan. 

Tapetin ostin alesta ja on siis Ferm Livingin harlekiini, aivan ihana! Alkuperäisestihän mietin sitä leija- tapettia, mutta ehkä tämä ruutu on ajattomampi. 

Tykkään myös edelleenkin kovasti noista läpinäkyvistä muovilaatikoista, joita hamstrasin Tiimarista. Seinään laitoin ne kiinni tarranauhalla(no more nails). Saa nähdä tippuvatko vai pitävätkö oikeasti niin kuin paketissa luvattiin :).

Huomenna luvassa maukas postaus ;) ja vietämme vihdoin D:n kaverisynttäreitä, joten kiirettä piisaa. 

1 comment:

  1. Hyvältä näyttää ja varmasti lapsille miuluinen, tuo tapetti <3

    ReplyDelete