11 Sept 2014

Ice cream party!

Me pääsimme vihdoin eilen juhlimaan 6- vuotiasta eskarilaista kaverisynttärein. Oli oikein onnistuneet pikkukemut ja kaikilla oli kivaa. Erityisen hitiksi muodostui oman jäätelöannoksen koristelu erilaisilla strösseleillä, värisokereilla, karkeilla sekä kinuski- ja suklaakastikkeilla. Myöskin kielen värjäävät tikkarit olivat kovasti 6- vuotiaiden mieleen ;). 

Jätin mukien ja lautasten oston hieman viime tippaan, mutta onneksi H&M Home pelasti ja löysin sieltä hienoja lepakko lautasia ja mukeja jotka sopivat kivasti musta-valkoiseen kattaukseen.

Jäätelökipot olisin halunnut mu-va raitaisena, mutta en löytänyt mistään kaupoista muita kun noita hempeitä sini-valkoraitaisia. Se ei kyllä ketään haitannut ja jätski maistui hyvin niistäkin.

Kahdeksasta kutsutusta lapsesta 6 tuli paikalle, joten sopiva porukka oli ja kivat leikit saivat aikaan. Tigerista ostin kaikille juhlavieraille valotikut(sellaiset joita saa laivalta lasten juomissa) ja ne osottautuivat suosikkijutuksi. Lapset kävivät vähän väliä pimeässä vessassa niiden kanssa heiluttelemassa niitä :D. 

Meiltä ei tällä kertaa saanut vieraat mukaansa ns. goodie bagiä, kuten taitaa nykyään olla tavallista sellaiset juhlavieraille antaa...mutta meidän vieraille riitti aivan mainiosti nuo valotikut ja niiden kanssa lähdettiin kotiin iloisin mielin :).

Nyt täytyykin muistaa varata 6v neuvola, joka AINA unohtuu :/.

1 comment: