21 Nov 2014

Molo Kids wintersuits!

Tätä postausta olen ollut tekemässä jo pidemmän aikaa, mutta vielä toistaiseksi ei ole tullut sopivaa tilannetta vastaan. Joko on ulkona liian pimeää tai ilmat sellaiset ettei kamppeille ole ollut tarvetta. Jouduin siis nytkin kuvaamaan puvut sisällä, kun en tiedä taaskaan koska päästään valoisaan aikaan ulos kuvailemaan.

Saimme Mololta valita pari vaatetta tänä(kin) vuonna ja yhteistuumin(molon kanssa siis) valitsimme D:lle Hassel- takin ja Hover- housut. Molemmat on tehty joustavasta ulkoulukankaasta, joten niiden pitäisi olla erityisen hyvät liikkuvalle lapselle. Ne ovat pääseet toistaiseksi vain pari kertaa päälle, kun ilmat olleet sen verran leudot, joten odotamme innolla kunnon käytön aloittamista. Toistaiseksi niistä on vain hyvää sanottavaa. Koko on 122cm ja housut olivat yllättävän niukat. Haaruksissa ei ole yhtään senttiä kasvunvaraa, toivon silti että menee koko talven. Takki sen sijaan on reilumpi ja menee varmasti koko talven. Tai sitten meillä vain on pitkä jalkainen poika :D.

Saimme myös nuo hanskat, jotka olleet jo paljon käytössä, sekä pipo, joka sekin ollut jo käytössä lähes päivittäin. Sekä hanskat että pipo ovat molemmat kokoa 3-5 ja molemmat hyviä. Tosin, hanskat eivät ole kovin lämpimät, joten kovilla pakkasilla niitä ei voi käyttää. 

O sai Landscape kuosisen haalarin koossa 80cm. Se on juuri sopivan kokoinen pienellä kasvunvaralla. Sen kaveriksi saimme blueprint- värissä rukkaset ja pipon. Rukkaset ovat olleet jo käytössä, mutta pipo odottelee pakkaskelejä.
Pakko sanoa, että tuotekuvissa tuo Landscape ei ole edukseen vaan se on nähtävä livenä. Se on todella ihana kuosi, vaikka vaaleita osioitakin on jonkun verran, meillä kuitenkin ainakin toinen polvi on suht tumma ;). Tämän kanssa olemme käyttäneet Gugguun oranssia pipoa, joka sopii kivasti noiden vetoketjujen kanssa.

Näiden pukujen lisäksi ostin D:lle 122cm orange shock- värisen toppahaalarin, kun 116cm jäi yllättäen pieneksi. O:lla on myös jemmassa 86cm haalari, jos sattuu tuo 80cm jäämään pieneksi lopputalvesta. 

Lähestulkoon kaikki on hommattu, O:lle tosin tarvitsee ostaa vielä jotkut tosi lämpöiset rukkaset, kunhan ne kovemmat pakkaset tulevat ja saattaapi olla että hän tarvitsee myös fleece- haalarin.

Joko teillä on kaikki toppavaatteet hommattuna?

8 comments:

 1. Toppaa on vaikka millänmitalla kun olis ilmoja käyttää :) isommalle polaris orange shock 116cm ja pienemmällä seepra 86cm muun muassa :) nyt pienempi käyttänyt veljen vanhaa ruskeaa polarista hoidossa kurakossa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama juttu, toppaa löytyy! ;) Meillä myös Ticketin 116cm haalari, jota ollaan nyt näillä kurakeleillä käytetty. Ainoastaan O:lta puuttuu vielä kunnon toppatakki, jota nyt yritän metsästää.

   Delete
 2. Tosi hieno tuo isomman poitsun puku eritoten! Kuis pitkä hän jo on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, minustakin tuo on tosi hieno, vaikkei ehkä noita heijastimia ole yhtä hyvin kuin haalarissa. D on nyt kotimittauksella tasan 116cm, syyskuussa oli 113,5cm eli hyvin on mittaa tullut lisää parissa kuukaudessa :).

   Delete
 3. Molon kinttaat on ainoat mitkä tyttö hyväksyy.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meilläkin ne nyt leudoimmille keleille, tykätään kaikkI! :)

   Delete
 4. Meillä on pojilla saman sarjan lasketteluasut mennätalvelta ja ei voi kuin kehua!!! Aivan lositava kangas, laadukas joka suhteessa! Liikuttavuus päihittää kyllä kaikki aikaisemmat lasketteluasut!

  Eija Vaasasta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Me ei lasketella, mutta D on muuten niin aktiivinen ulkona, että tuo asu on varmaan omiaan hänelle talveksi :).

   Delete