8 Nov 2014

Snowy November!

Hellou! Taas on kulunut aikaa viime postauksesta. Olen aloittanut työharjoittelun ja päiviin ei paljon tunteja jää työpäivien jälkeen kun lisänä on vielä kotityöt ja koulutehtäviä :). Hyvin on kuitenkin alkanut ja työhön jo tottunut. 

Työharjoittelu loppuu Joulukuun alussa ja sitten voikin jo pikkuhiljaa muutaman koulupäivän(ja tehtävän) ohella ruveta miettimään joulua ja valmistelemaan kotia jouluun. Meidän keittiö on vieläkin osittain kesken(lähinnä listat), eteinen täytyy maalata uudemman kerran, hommata olohuoneeseen vielä matto, ehkä uusi sohva ja keksiä tauluja seinille. Tekemistä siis riittää yllin kyllin.

Eilen vietettiin ilta pihalla rakentaen lumiukkoja ja tänään lähden D:n kanssa kaupungille isänpäivä ostoksille :).
 Lastenhuone on jo osaksi "valmis"(onko mikään koskaan valmis?). Tapettiseinää vastapäätä oleva valkoinen seinä on tyhjä, joten sinne pikkuhiljaa täytyy keksiä jotakin kivaa. Olen myös etsinyt pojille pientä kerrossänkyä, jotta tilaa tulisi vielä hieman enemmän. Keittiön "pääty"seinää olen myös yrittänyt hieman sisustaa ja sinne on vielä tulossa kaikenlaista pientä juttua. 

D on kasvanut niin hurjasti, että oli pakko ostaa hänelle jo 122cm haalari joka menee koko talven. Luulin että tuo olisi nyt vielä iso ja pussittava, mutta olikin yllättäen jo tosi sopiva. Värinä on siis nyt syksyn uutuus orange shock ja livenä se on todella kiva ja raikas! O:lle jäi käyttöön 80cm landscape ja edullisena löytönä (käytetty) ostin 86cm atomic blue- värisen, joka hieman on nyt iso, mutta menee sitten myös talven loppuun asti.

Toppa-asuista teen paremman postauksen heti, kun saan valoisassa otettua kunnon kuvia, toistaiseksi olen ehtinyt kuvaan vain illalla, jolloin valon määrä ei luonnollisesti riitä :/. Mutta tulossa on :).

Mukavaa viikonloppua kaikille!!

No comments:

Post a Comment