24 Apr 2015

Molo Kids

 Heippa vaan pitkästä aikaa! Olen ollut superväsynyt ja superkiireinen nyt työharjoittelun aikana ja paljon on ollut tekemistä myös koulutehtävissä, näyttösuunnitelmissa jne. Sunnuntaina alkaa näyttöviikko ja sitten on harjoittelut tältä keväältä ohitse, jee! Kyllä en malta millään odottaa kesälomaa ;). Pojat jäävät kotiin jo heti kesäkuun alusta ja lähdemmekin jo kesäkuun toisella viikolla reissuun. Senkin kanssa on kiirettä pitänyt, sillä suunnitelmat ovat jonkin verran muuttuneet ja 4 majoitusta täytyisi vielä varata + auto.

Tänään kävimme O:n 2v neuvolassa, mini hän on edelleenkin ollen 83,2cm pitkä ja painoa 9410g. Painoa tosin oli nyt 3kk aikana tullut hyvin, 500g, pituutta vain 1,2cm. Lääkärille saimme ajan ensi kuuksi ja verikokeissakin ollaan aiemmin käyty.
Tänään puettiin ihanat Molon kevätvermeet päälle ja nautittiin vielä hieman viileästä ulkoilmasta. O:lle löysin eilen tuon autopipon, joka on 6-12kk kokoa :D, O:n py oli tänään 47cm. Eli reiluja nuo minusta ovat. D:n puku on kokoa 128cm ja pipo 1-2v, O:lla puku 86cm. Tuohon rainbowiin ei kyllä koskaan kyllästy, on se vaan niin ihanan piristävä!

Tämä päivä ja huominen kerätään voimia, sunnuntaina herään aikaiseen aamuvuoroon ja koitan jaksaa raskaat 5 näyttöpäivää, sitten saa huokaista! 

Kuinka teillä on kevät lähtenyt käyntiin? Käyköhän täällä edes ketään lukemassa enää? :/.
Sitten tosiaan kun koulu on saatu keväältä pois alta, lupaan kirjoitella enemmän ja myös englantiaiheisia matkapostauksia on tulossa! Tänään kannatetaan Tappara voittoon illalla ;). Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

3 comments:

 1. Kieltämättä hieman hymyilyttää ostaa kohta 2-vuotta täyttävälle alle vuosikkaan kokoa tai pukea yli 1,5-vuotiaalle vaatetta jossa lukee newborn. Hienosti minimiehetkin touhuissa pärjäävät ja onhan pienen puuhastelu aika suloista katsottavaa :)

  Tsemppiä kevään loppurutistukseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, mua hieman välillä kyllä ärsyttää tuo että vaatteet laputetaan iän mukaan eikä koon mukaan, kuten esim. tuo pipo. Voisi hyvin olla vaikka 46-48 kokoa kuin 6-12kk :P. Kiitos!! :)

   Delete
 2. Ihanat, värikkäät vesselit :) Minulla on pienipäisiä (siis siro!) lapsia, ja etenkin pienimmälle teettää hankaluuksia löytää pipo, joka ei valu silmille. Sehän saa vauvan ihan raivoihinsa kun ei näe mitään. Teetin sitten pipon mittojen mukaan, sain vaatteisiin mätsäävän ja sopivan kokoisen.

  ReplyDelete