31 May 2015

Welcome Summer!

Kesäloma alkoi ja mitä mahtavimmilla ilmoilla! Torstaina juhlittiin eskareiden kevätjuhlia ja samalla se oli O:n viimeinen tarhapäivä. Eskarit olivat Perjantain vielä normaalisti tarhassa katsellen elokuvaa kera herkkujen ja leikkien yhdessä viimeistä kertaa eskarilaisina. Iltapäivällä pakattiin kaikki kamat kasseihin ja kesäloman viettoon! Ihanaa on kuitenkin, että suurinosa eskarilaisista on samalla luokalla syksyllä, joten kavereita päästään näkemään taas parin kuukauden päästä.
Meidän ihana rakas eskarilainen, tuleva ekaluokkalainen ♥. Kyllä oli kieltämättä haikeaa, kun tarhataival loppui, juurihan se vasta alkoi! Nyt alkaa pidempi koulutaival ja toivomme että koulu sujuu hyvin loppuun asti. Tuntuu oudolta, että oma lapsi on jo koululainen kun ei itse muka kasva yhtään ja vuodet vaan vierii :P.

Perjantaina juhlimme pihan kodassa grillaten naapuriperheen kanssa ja lauantain ilmat suosivat ulkoiluja, joten kävimme eilen moporetkellä :).
Ensiviikolla on hieman jo ohjelmaa, kun D pääsi alkeisryhmään uimakouluun, joten 4pv/vko olisi tiedossa uimakoulua keskellä päivää. Lisäksi kaveri tulee meille kylään pariksi päiväksi, joten ensiviikon uskon menevän nopeasti. Sitten onkin jo aika lähteä Englantiin, joten tiedossa pakkaamista, rahanvaihtoa, tuliaisten ostoa ja jotain vaatetta pitää ainakin itselle ostaa ;). 

Oikein aurinkoista ja lämmintä viikon alkua kaikille!

2 comments:

  1. Niin se aika vain hurahtaa, ei sitä huomaisi ilman lapsia :) Onnea isolle miehelle! Näyttää niin komealta!

    ReplyDelete