6 Sept 2015

Star Wars Lego

Meidän ekaluokkalainen täytti viime viikolla 7- vuotta ja ollaan tässä viikon aikana juhlittu nyt kolmet pienet juhlat. Netflixistä on kovasti innostunut katselemaan piirrettyä Star Wars rebels- sarjaa, joten synttäritoiveena oli Star Warsia, lähinnä legona. Muutaman legon sai lahjaksi ja loput ostettiin lahjarahoilla ja niitä on tässä koottu koko viikko :).
Tällaisia paketteja tuli lahjaksi ja nyt viimeisimpänä kokoamme tuota isointa pakettia. Se on hieman haastavampi kuin nuo muut ja onhan se ainoa ikäsuositukseltaan 8-14. Meillä ei nyt vähään aikaan olla rakennettu legoja ja huomasi hyvin kuinka taito katsoa ohjeita ja tehdä oikein on karttunut iän mukaan. Lähes kaikki muut on tehty ilman vanhemman avustusta ja keskittymiskyky on huomattavasti  nyt parempi.

Legojen lisäksi lahjaksi tuli myös pari valomiekkaa, jotka erityisesti myös olivat mieleen!

Onko teidän 7v nyt mikä IN? Onko Star Wars suosittu? Vai joku muu?

Ja minkä kokoisia 7v teillä on? Meillä mitat 120,3cm ja painoa 20,9kg.

5 comments:

 1. Meillä vietetään ensi kuussa 7-vuotisjuhlia :) Nyt ekaluokkalaisen mielileluja on ehdottomasti Nerf-aseet, niitä on kovasti toivottu lahjaksi. Legot on kyllä kanssa in, ja itsestänikin tuntuu että nyt viime aikoina on kehittynyt todella paljon legojen kasaamisessa. Ei enää vanhempienapua paljon tarvita.. :)
  Meidän poika on pituudeltaan ehkä n. 125-126 cm, ja painoa n.24 kg :)

  * 2 pojan äiti *

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo aseet tuntuu tosiaan olevan nyt myös pinnalla. Meidän poika ei toistaiseksi ole niihin päässyt "käsiksi", niin ei ole niistä kovinkaan tietoinen...ehkäpä jopa onneksi, ammuksia nimittäin löytyy pihoja myöten eli varmasti hukkuu aika kiitettävästi luontoon :D.

   Delete
 2. Meidän lapsi on lähes täysin saman kokoinen, mutta täyttää joulukuussa 6v :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meidän poika menee nyt -1 käyrällä, kun aiemmin mennyt -2 käyrää eli hyvin sieltä nousee...eipä hänestä tosin pitkä olekaan tulossa kun vanhemmat lyhyitä ;).

   Delete
 3. Meillä on 7,5 -vuotias ekaluokkalainen poika, joka on kovasti Legojen perään. Erityisesti kiinnostaa itsekseen rakentelu, tykkää siis tehdä ilman ohjeita oman mielikuvituksen mukaan aseita ja aluksia. Tärkeää on rakentaa joku kuljetusalus, jolla lennättää hahmoja taisteluun ja pois.
  Poika on nyt 131cm ja painaa 23kg. Pitkä ja hoikka, hirveän vaikea löytää sopivia housuja.

  ReplyDelete