27 Sept 2015

Easywalker Mosey


http://easywalker.nl/product/mosey/
Meille saapui tällä viikolla uudet rattaat, Easywalker Moseyt. Nämä tulivat vähän kuin testiin meille, sillä ihan hirmuisesti näistä ei etukäteen löytynyt käyttökokemuksia suomesta. Nämä on tilattu samasta paikasta kuin Donkeyt, eli BabyPlussalta. Nämä pääsivät eilen testiin, kun lähdimme pienelle kävelylenkille. Nämä tulivat korvaamaan Bugaboon Beet, jotka meiltä nyt myynnissä. Plussana näissä Bee:hen verrattuna isommat renkaat, eli kulkee hyvin todennäköisesti myös talvellakin. Nämä rullasivat asfaltilla erinomaisesti. 
Tähän kokosin muutamat plussat, joita tuli esiin. Kuomu on todella suojaava, kuten kuvasta näkyy ja tuota saa vielä tuostakin pidennettyä kun avaa kuomun takaa vetoketjun. Tavarakoriin on hieman hanaka päästä käsiksi muualta kuin sivuista, mutta se on kuitenkin reilun kokoinen. Turvakaaressa on nivelet, eli koko turvakaarta ei tarvitse ottaa irti. Rattaissa on myös 5- piste valjaat, mutta turvakaaren ansiosta niille ei meillä oikeastaan käyttöä. Aisa on keinonahkaa ja erittäin miellyttävän tuntuinen pitää kiinni. Kasaus on helppo ja tämän saa kasaan istuimen tai kopan kanssa. Meille tuli myös vauvakoppa ja teen siitä erillisen postauksen myöhemmin.

Toistaiseksi nämä tuntuvat kaikinpuolin näppäriltä rattailta ja tulevat meillä matkaratas käyttöön ja silloin kun vain O tarvitsee rattaita.

Näiden lisäksi saimme yllärinä samassa paketissa Easywalkerin Mini Buggy XL matkarattaat, jotka myös pääsivät eilen testiin. Niistäkin teen oman postauksen myöhemmin, mutta voin jo sanoa että nämä Moseyt vaikuttavat huomattavasti paremmilta ;).

5 comments:

 1. Meillä nuo samat. On ne todella ihana, perusvarusteena hyvä turvakaari ja nahkapäällysteet ja kuomu hyvä, sekä kuomua saa kätevästi Ylös - alas. Kuomu todella suojaava, kuten sanoit :) kapeat, ketterät ja kuitenkin jämäkät rattaat (toisin kuin beet mielestäni). Ja tottakai kauniit! Ainoa miinus mielestäni kasaus, se on ärsyttävää! 😅 Moseyyn yhdistettynä bj/britax kasaus niin ne olis täydelliset rattaat :) mutta kapea pieni paketti näistä tulee. Loistorattaat kyllä kaikin puolin :) ihanaa että Suomessa näitä alkaa muillakin olemaan :) kyllä nää beet voittaa!

  ReplyDelete
 2. Meillä nuo samat. On ne todella ihana, perusvarusteena hyvä turvakaari ja nahkapäällysteet ja kuomu hyvä, sekä kuomua saa kätevästi Ylös - alas. Kuomu todella suojaava, kuten sanoit :) kapeat, ketterät ja kuitenkin jämäkät rattaat (toisin kuin beet mielestäni). Ja tottakai kauniit! Ainoa miinus mielestäni kasaus, se on ärsyttävää! 😅 Moseyyn yhdistettynä bj/britax kasaus niin ne olis täydelliset rattaat :) mutta kapea pieni paketti näistä tulee. Loistorattaat kyllä kaikin puolin :) ihanaa että Suomessa näitä alkaa muillakin olemaan :) kyllä nää beet voittaa!

  ReplyDelete
 3. nää näyttää niin hyviltä ;)

  ReplyDelete
 4. Onko renkaat hyvät, millasii. Olosuhteisiin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Renkaat ovat ihan ok, meillä nämä oli vaunuina hetken talvella käytössä ilman ongelmia, mutta tuskin loskassa rullaisivat kovin hyvin. Renkaat eivät ole kovinkaan pehmeät, eikä jousitusta ole, niin minusta hieman kovan oloiset ovat.

   Delete