5 Oct 2015

Pink for the baby

Mammaloma lähenee parin viikon päästä ja koulun olen saanut harjoittelun osaltakin päätökseen. Enää puuttuu muutamat tehtävät ja sitten voin vain "lomailla". Kovin nopeasti aika menee, minusta jopa liiankin nopeasti. Tässä raskaudessa on käynyt sama kuin edellisissä, etten oikein pääse siihen mukaan ja sitten yhtäkkiä lapsi onkin jo syntynyt enkä ole henkisesti ehtinyt varautumaan. Ehkä vastoinkäymiset ja hoidot mitä olemme tämän lähes 10v aikana käyneet läpi on aiheuttanut tämän osaltaan, etten vaan osaa/uskalla nauttia. Kuitenkin hankintoja on täytynyt tehdä ja niiden osalta ollaankin jo loppusuoralla. 
Suurimman osan vaatteista olen ostanut käytettynä tai alennuksesta, tavaroistakin vaunuja lukuunottamatta kaiken käytettynä. Itseltä puuttuu vielä muutamia tärkeitä juttuja, kuten imetysliivejä jne. mutta nekin vielä ehtii hyvin :).

Välillä selailen nettikauppojen aletarjontaa ja olenkin nyt tilaillut tarpeellisia Babyshopista, Jollyroomista sekä Lekmeriltä. Kaksi tuotteista oli alessa ja kaksi ehkäpä virheellisesti hinnoiteltu, sillä hinnat olivat normaalista PALJON edullisemmat.
 Nämä ihanat Elodie Detailsit olivat ne superhalvat, jotka oli pakko klikata ostoskoriin. Kumpaakaan ei meiltä aiemmin löytynyt (peittoa tai leikkimattoa) ja Elodie on myös aivan ihana merkki!
Pinnasängyn reunapehmuste löytyi alesta, kuten myös hoitoalusta. Ihan inasen olin pettynyt hoitoalustan väriin, joka kuvassa näyttää nätin pinkiltä, mutta oikeasti oli paljon hailakkaampi. Eipä sillä mitään väliä ole ja on oikein passeli hoitopöydälle.

Hoitopöydäksi halusin Ikean Stuvan, mutten raaskinut uutena ostaa ja metsästinkin pitkään käytettyä. Löysin sitten pari kuukautta vanhan, uudenveroisen, Torista ja se koristaakin nyt makkariamme. Laitan kuvia sitten kun makkari on hieman valmiimpi ;). Sinne ollaan nyt vaihdettu vihdoin tapetit, mutta seinältä puuttuu vielä jotakin ja sänky kaipaa päiväpeittoa.

Raskaus on kaikinpuolin edennyt hyvin ja nyt ollaankin jo rv 33+2. Raskausdiabetes onkin ainoa riesa ja joudunkin iltaisin pistämään insuliinia. Arvot kuitenkin pysyneet ihan hyvinä ja käyn sairaalassa kontrolleissa tasaisin väliajoin. Seuraavan kerran menen 3 viikon päästä, jolloin päätetään myös sektiopäivä ja sekös nyt eniten jännittää :).

Nyt kohti uutta viikkoa ja koulutehtäviä ;). Oikein aurinkoista Lokakuun alkua kaikille!

No comments:

Post a Comment