14 Oct 2015

Autumn snaps

Ilmojen puolesta on ollut syksyistä sekä talvista. Kovin on viimepäivät olleet kylmiä ja olemmekin jo käyttäneet toppahaalaria pihassa varsinkin O:lla, joka saa kylmää herkästi. Nyt kuitenkin taas hieman lämpimämpää ja pärjätään toistaiseksi välikausiasuilla. D:lle menee hyvin vielä kevään Molon takki 122cm ja Haven housut samaa kokoa. O:n 86cm haalari rupesi olemaan pieni, eikä alle mahtunut lämmikettä, joten ostin hänelle tuon 92cm rainbow haalarin käytettynä tilalle. Tämä on vielä sitä vanhempaa versiota, jossa selässä fleecevuori. Lisäksi meillä on alle Mini Rodinin fleece- haalari, jota tarvitaan jo näille keleille alle.

Talvikamppeet rupeaa olemaan kunnossa osaltaan. Tosin D taitaa tarvita jossain kohti 134cm koon housuja ja O:lta puuttuu takki+housut setti. 

Syyslomaviikko nyt puolessa välissä ja vielä täytyisi pari koulutehtävää tehdä :D. Äippälomakin alkaa jo perjantaina...hui!

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

2 comments:

  1. Meilläkin oltiin eilen välikausikamoilla :) Minillä on ollut jo talvihaalari iltalenkillä varmaan parin vk ajan, hirveen kylmä ilma! Eteenkin tuuli!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, nyt on ollut jo tosi kylmä monena päivänä, varsinkin kun aurinko ei paista tai tuulee. Toivottavasti ei nyt ihan talvi sentään vielä tulisi ja ilmatkin jatkuisivat vielä plussan puolella tovin :).

      Delete