16 Dec 2015

My first princess skirt!


Olihan mun ihan pakko tilata meidän tytölle tällainen supersuloinen tyllihame ja ruusukepanta. Ja aivan ihanathan ne olivat! Löysin aivan ihania juttuja Rusettirinsessasta. Heti teki mieli tilata lisää ihanuuksia, mutta en vielä sortunut. :)
Ajattelin tätä hametta ja pantaa ristiäisasuksi ja alle valkoinen body + sukkikset. Tämä tyttöjen maailma rupeaa pikkuhiljaa avautumaan ja koko ajan tekisi mieli kaikenlaisia ihania vaatteita ostella. Onneksi osaan itseäni myös toppuutella, eikä meiltä esim. löydy kokoa 62cm juurikaan (eli saa ihan luvankin kanssa ostaa tarpeellisia, mutta ihania juttuja).

Vinkata saa ihanista nettikaupoista, joissa kauniita tyttöjen vaatteita ;).


7 comments:

 1. Ihanat kuvat! Tälläytyminen on selvästi uuvuttavaa ja hiukan kiukustuttavaa puuhaa ;) Ihan tuli haikea olo miksen ottanut omasta jo 5v prinsessastani vastaavanlaisia kuvia aivan pienenä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taisi nälkä yllättää kesken kuvien oton :D. Kuvista tuli ihania vaikka nopeasti ne napsinkin ja täytyy yrittää vielä jossain vaiheessa uusiksi. Nuo hameet on syötävän suloisia!

   Delete
 2. mielestäni ihanimmat tyllihameet löytyvät angels face-merkiltä. löytyy ainakin alexandalexa.comista

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkeistä! Täytyypä googlettaa :).

   Delete
 3. ai niin, lisäyksenä vielä ruotsalainen Livly!!

  ReplyDelete
 4. Ihana seurata tätä teijän vaaleanpunasta uutta elämää. Itse sain reilu vuosi sitten kolmen pojan jälkeen tytön ja nää sun kuvat tuo niin muistot ja ne ihanat tyttöfiilikset mieleen. Ihania tyttöjen vaatteita mun makuun on esim. hienohelmassa, pomp de luxilla(tosin koot alkaa vasta 80cm), mini a turelle myös aina välillä ihania, noa noalla, kappahl ja sit toisinaan jotain oikeen söpöä löytyy hm, lindex =) Paljon myös ompelen itse niin saa niin paljon hörselöy ja pitsiä kuin ilikiää laittaa ;)

  ReplyDelete