19 Dec 2015

Presents for Xmas

 Joko on joululahjat hommattu? Täällä onneksi on, sillä kaupat nyt jouluun asti niin ruuhkaisia, ettei sinne jaksaisi mennä lahjoja etsimään :). Meillä 7v. toiveena on ollut Star Wars radio-ohjattavat robotit R2D2 ja BB-8. Harmi kyllä, kumpaakaan ei todennäköisesti ole saamassa koska hinnat ihan hirvittävät radio-ohjattaviksi, jotka ei hetken päästä kuitenkaan kiinnosta :D.

D saa kuitenkin toivomansa vakoilukiikarit, muutaman paketin Lego star warseja, Star Wars leikkipyssyn ym.


Oliverilla ei muita toiveita ollut kuin Ryhmä Hau- vahtitorni. Hän saa sen lisäksi myös sarjan hahmoja, Star Wars yöpuvut, Play Doh keittiön jne.


Monta pakettia on taas pojille tulossa, ehkäpä hieman liikaakin, mutta uskoisin että kaikki ovat myös mieluisia. Koko perheen yhteisksi lahjaksi tulle PS4 ja siihen Disney infinity star wars peli + muutama muu peli (mm. minecraft D:lle). Joulunpyhät varmasti menevät sutjakkaasti leikkien ja pelaillen :). 

Mitä teidän lapset ovat toivoneet? Entä mitä ovat saamassa?

6 comments:

 1. Meillä isompi pojista toivoi ja saa Star wars juttuja. Pienemmän tärkein toive eli Ryhmä Haun vahtitorni onneksi löydettiin ennen kuin myytiin loppuun :) Tyttö taas saa meiltä koruja. Toivoi kyllä kaikkea muuta (kuten oman koiran), mutta mies tahtoi ostaa riipukset ja korvikset.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Star Warsia on kyllä nyt joka paikassa :D. Tornit taisi lopulta loppua, vaikka niitäkin tuntui olevan iso kasa lelukaupoissa. Hahmoja tulikin vielä joulun alla paljon lisää, torneja ei tainnutkaan enää tulla.

   Delete
 2. Meillä isompi toivoi bruder claas jotain erikoistraktoria ja saa sen. Sit toivoi lego peliä porukalle ja ilmeisesti saa sen. Pienin ei osaa toivoa mut jtn kivaa varmasti saa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meilläkään ei pienempi oikein osannut toivoa muuta kuin Ryhmä Hau- tornia :). Muut ovat sitten ns. extraa.

   Delete
 3. Saako kysyä, miten sinun pojat ovat innustuneet StarWarseista? MInulla on itsellä 6v poika, mutta leffoihin ei hällä riitä ikää joten hän tietää SW:n olemassaoloa mutta ei paljon muuta.Itse tykkään kyllä SW leffoista ja legoista kanssa.
  t.Linda

  ReplyDelete
  Replies
  1. En oikein tiedä mistä lähti alunperin, mutta Netflixissä on Star Wars sarjakuva (olisikohan tullut myös normi tv:stäkin joksus) ja on sitä katsellut. Sittemmin katseltu myös niitä leffoja.

   Delete