1 Jan 2016

Happy New Year 2016!

Tulin toivottamaan kaikille teille oikein hyvää uutta vuotta! Meidän vuosi vaihtui ihan kotosalla, mutta iltaa olimme viettämässä tytön tulevien kummien luona naapurissa :). Ilta oli oikein kiva ja ensimmäistä kertaa emme ostaneet itse yhtään ilotulitetta. Päädyimme tänä vuonna tekemään naapurustoon pienen kävelylenkin ja ihailimme muiden raketteja.


Vuosi 2015 oli yksi parhaista vuosista, raskauduin yllättäen ensimmäistä kertaa helposti, raskaus sujui moitteitta, kävimme mukavalla reissulla Englannissa, saimme tietää odottavamme tyttöä ja sain koulun hyvään vaiheeseen, josta on sitten myöhemmin helppo jatkaa loppuun.

Vuosi 2016 tulee olemaan ns. vauvavuosi, toivottavasti hyvä sellainen. Toistaiseksi vauva on ollut kaikinpuolin helppo, mutta onhan hän vielä pieni. Hymyjä on alkanut irtoamaan ja pienet vaatteet laitettu jo pois. Meidän tyttö syö PALJON enemmän kuin kumpikaan pojista aikanaan, joten päivästä kuluu paljon imettämiseen. Viikon päästä meillä on ristiäiset, joten kiirettä piisaa heti alkuvuodesta.


Meidän ensimmäinen joulu viisihenkisenä perheenä sujui hujauksessa. Olimme kotona oman perheen kera, pukki kävi ja oma isä sekä veli kävi syömässä. Lahjoja tuli lapsille ihan liikaa ja päätinkin jo, että ensi jouluna saavat vain kaksi toivomaansa lahjaa(lelua tms.) ja muut sitten jotain tarpeellista, kuten vaatetta tms. Tänä vuonna koko perhe sai pelikoneen ja se on tainnut olla joulun paras lahja :D. 

Nyt keskitymme ristiäisten järjestämiseen ja sen jälkeen O:n 3v juhlien suunnitteluun! Tammikuu on siis yhtä juhlaa!

No comments:

Post a Comment