16 Jan 2016

Easywalker Mosey vol.2

Meillä on Donkien lisäksi lähinnä O:lla käytössä olleet Easywalker Moseyt. Vauvan syntymän jälkeen olemme niitä kuitenkin nyt ruvenneet käyttämään myös hänellä ja tässä pieni arvio niistä.
Vaunuina käytimme näitä viimeksi tänään ja itse olen näitä käyttänyt tarhamatkoilla. Näitä säilytämme alakerran pienessä varastossa, joten ne on helppo napata sieltä aina matkaan. Kopan sisään mahtuu hyvin meidän Elodie Details untuvapussi ja vauva sinne mukavasti. Kovin tilava tuo koppa ei kuitenkaan ole, mutta uskoisin meidän vauvalla menevän hyvin ainakin vielä seuraavat pari kuukautta. 
Kopan saa kiinnitettyä runkoon erillisellä adapterilla ja istuin menee runkoon ilman adaptereita. Istuimen saa käännettyä molemmin päin ja menee täysin makuuasentoon. Kuomu on todella suojaava, siinä on erillinen lippa ja sen saa auki vetoketjulla, jolloin kangasta tulee lisää. Kori ei järin suuri ole, mutta kuten kuvasta näkyy, mahtuu sinnekin tavaraa. Kuitenkaan esim. yksittäistä kauppakassia sinne ei saa, koska kunnon aukkoa ei ole missään, eli tavarat täytyy laittaa erikseen yksitellen tai pienissä kasoissa.

Kaikinpuolin nämä ovat kovin näppärät rattaat ja vaunut, ainoa mitä kaipaan on jousitus tai ilmakumipyörät. Ilman niitäkin kyllä työnnettävyys on hyvä, mutta pehmeyttä kaipaan kuitenkin.
Tässä vielä hyvä video, tätä katselin useasti ennen kun sain rattaat kotiin :).


Meidän Moseyt on tilattu täältä. Siellä usein hyviä tarjouksia kyseisistä rattaista :).

3 comments:

 1. Olen kahden naperon mummu, niin etten oikein osaa kommentoida tuota sun postausta. Eksyin jonkun toisen blogin kautta tänne. Ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos kuitenkin tulisit vasta vierailulle Aurinkokujalle.

  ReplyDelete
 2. Oon kovasti lukenu sun kirjoituksia näistä, ku ei kokemuksia oo hirveest saatavilla. Meil oli esikolla siskon lasten vanhat gessleinit (vm 2010). Oli iha ok, mut mekaniikka ja koko tökkii, ku liikitaan autol paljo.

  Rehellisesti siis, suositteletko? Jaa onko koppa tosi pieni vai?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, minusta nämä ovat oivat pienet rattaat kyllä. Koppa ei minusta mikään kovin pieni ollut, tosin mulla on on pienikokoinen vauva näissä :). Ainoa miinus minusta on jousiuksen puute, josta taas johtuu rattaiden kova tuntuma. Moseystahan on aiempi versio Easywalker Mini, joissa ilmakumirenkaat. Ne saattaisivat rullata hieman pehmeämmin.

   Delete