3 Jan 2016

Donkey Duo vol. 2

Meillä on ollut Donkeyt duona käytössä nyt muutamia kertoja. Täytyy kyllä sanoa, että vähemmän on duona käytetty kuin monona, mutta toisaalta mies ollut vauvan syntymästä asti kotona, joten ei ole ollut oikein tarvetta kahta lasta vielä kuljettaa. Tänään kuitenkin otin duot mukaan kävelylenkille. 

Meidän talossa on tosi pieni hissi, eivätkä nämä sinne duona mahdu. Ainoa tapa saada kaksi lasta + rattaat duona pihalle on kantaa istuin erikseen ja O toki kävellen hissiin. Alakerrassa sitten projektina on rungon leventäminen ja istuimen laittaminen paikoilleen. Täytyy kyllä sanoa että helppoa on!

Kuomut ovat aivan superit, kuten kuvastakin näkyy O nukahti ja lunta hiljalleen sateli, niin avasin kuomusta vetoketjun, jolloin kuomu suojasin täydellisesti suurimman osan pojasta :). 

Vaunuissa on ilmakumirenkaat ja kulkevat kieltämättä todella hyvin. Loivassa ylämäessäkään vaunut eivät tuntuneet raskailta. Renkaat kompensoivat hyvin varsinaisen jousituksen puuttumista, sillä nämä ovat jopa duona helpot ja kevyet nostaa kynnysten ja rotvallien yli. Kieltämättä ovat kyllä hintansa veroiset tuplat :).

Ainoa "vika" mikä Donkeissa on, on heijastimien puute. Niitä ei vaunuissa ole yhtäkään. Tilasin taannoin ebaystä mustia heijastintarroja, joita kiinnitin runkoon. Auttavat huomattavasti ja muutama lisäheijastinkin vielä roikkuu rattaissa lisänä. Suosittelen siis ehdottomasti hankkimaan vaunuihin hyvät heijastimet!

Monet varmasti jo tietävät kuinka nämä toimii, mutta tässä vielä demo- video!

Meidän Donkeyt tilattu Babyplussalta.

No comments:

Post a Comment