4 Feb 2016

Molo Kids memorylane + SS16

Molo Kids on yksi vaatemerkeistä, joihin tutustuin vuosia sitten ja samalla ihastuin. Ennen ensimmäistä lasta, en ollut merkistä kuullutkaan, siksipä vauvanvaatteet koostui pääosin lindex, h&m ja markettivaatteista. Amerikan matkalta toin jonkin verran merkkivaatetta ja huutonetistä ostin osan. 

En itse muista mistä Molo "innostus" alkoi, mutta kuvia selaillessa huomasin ensimmäisten vaatteiden rantautuneen meille alkuvuodesta 2009. Kävinkin läpi vanhoja kuvia ja tein pienen kuvakollaasin meidän lemppari vaatteista. D:llä tosiaan oli jo vauvana käytössä paljon Molon vaatteita ja 1v talvena jo ensimmäiset toppahaalarit. 

Sen jälkeen meillä on ollut merkiltä joka vuosi toppahaalareita/asuja sekä sisävaatteita! Nyt meidän neitikin on saanut omansa ja innostus vain jatkuu ;). Teen niistä vielä tarkemman postauksen myöhemmin. Tässä nyt meidän vanhoja suosikkeja, uusia suosikkeja ja suosikit SS16 mallistosta.
Molon mallisto on aina todella laaja, kuoseja ja vaatteita löytyy jokaisen makuun. Lisäksi laatu printeissä on erinomainen. Muistan joskus alkuaikoina, kun printtien kuviot haalistuivat kovin ja siitä oli netissä paljon juttua. Hienosti kuitenkin on Molo jatkanut nousuaan ja tänä päivänä printit pysyvät todella hyvinä!

Tässä vielä minun lempparini uusimmasta mallistosta!

Helmimekko meille onkin jo uudesta mallistosta tullut ja O:lle tilasin valomiekkapaidan, molemmat aivan upeita! D:lle on melkein pakko ostaa tuo käärmepaita, on nyt ihan innoissaan käärmeistä! :D

Onko teillä ollut Molo Kidsiä käytössä? Kauanko? Mikä kuosi ollut lemppari?

No comments:

Post a Comment