24 Feb 2016

Kolme kuukautta ♥

Meidän pieni prinsessa tuli 3kk viime viikolla. Kävimme perjantaina neuvolassa jossa paino 6285g(3780) ja pituus 58,5cm(50cm). Suluissa syntymämitat. Kasvanut on hienosti ja imetän häntä lähes pelkästään. Yritämme kuitenkin tarjota pulloakin, sillä sitä olisi hyvä oppia käyttämään, imettäminen vaan on niin helppoa ja ihanaa että pulloruokailu on vähän jäänyt ja enää se ei kovin hyvin kelpaakaan. Tuttia Amy ei ole syönyt lainkaan, mikä on harmittanut sillä selkeästi välillä kaipaa ihan vain jotain imettävää (turvautuu nyrkkeihinsä).

Meillä ollaan sairastettu jo ensimmäinen flunssakin :/. Kävimme jopa näytillä sairaalassa, mutta pääsimme kotiin tarkastuksen jälkeen. Muutama yö meni rohisten ja itkustaen, mutta nyt, vaikka vieläkin vähän rohistaan ja yskitään, kaikki näyttää olevan hyvin. Ei tuo pienen sairastelu ole todellakaan kivaa katseltavaa.

Amy on aivan ihana vauva, suloinen ja pääasiassa iloinen. Temperamenttia löytyy myös, tietää mitä haluaa! Tykkää kovasti kun hänelle jutellaan ja seuraa mielellään veljiensä puuhia. Kääntymisharjoituksia on aloitettu, vielä ei sitä osaa, muttei ole kiirekään. Neuvolassa nauroin että tämän kanssa ei ole mikään kiire, toivon ettei kovin nopeasti opi liikkumaan :D. No, se jää nähtäväksi kuinka kiire veljien perään on ;).

Kuten näkyy, blogi koki nyt pienen muutoksen, toivottavasti parempaan suuntaan :P. Jatkossa enempi siis tyttöjen juttuja ja vauvaperheen juttuja. 

Mukavaa viikkoa kaikille!

No comments:

Post a Comment