3 Mar 2016

T-Rex ja Tivoli Toy!

Kukapa arvaa otsikosta mistä kyse? :D.
Mini Rodinin drop 2 ilmestyi kauppoihin tänään. Jostain syystä tämä mallisto on mielestäni aivan ihana suurimmaksi osaksi. Paljon on meidän näköisiä vaatteita ja pitihän sitä muutamat tilata. Täytyy kyllä sanoa että kolmelle kun tilaa, niin tarkkaan täytyy miettiä kuka tarvitsee ja mitä ja kenelle mitäkin.
Amylle olin jo aiemmin tilannut tuon pupubodyn ja tänään tilasin tivoli toy- bodyn sekä housut. Syksylle tilasin pinkin picohaalarin 68/74 koossa. Tänään kävimme ottamassa 3kk piikit ja samalla katsottiin paino ja pituus. Viimeksihän ne mitattiin 2 viikkoa sitten. Hyvin oli tullut kasvua ja nyt pituus 60.6cm ja paino 6650g. Maito siis maistuu ;). Toivon kuitenkin että nämä mahtuu vielä kesän ja haalari olisi syksyllä sopiva!

Pojille ihastuin keltaisiin rexeihin ja D sai tuon multirex- paidan, O:lle tulee huppari ja aiemmin tilasin jo tuon harmaan teepparin. O on nyt vihdoin ja viimein siirtymässä 98cm kokoon, joten nuo vaatteet tulee 92/98 koossa, toivon että vastaavat tuota 98 niin menisi pidempään. 

Lisäksi tuli tilattua O:lle vielä tivoli toy ph- paidan sekä sinisen hippo teepparin. Nyt pitäisi olla kaikilla hetkeksi vaatteita :D.

Tuliko teille mitään uudesta dropista? Entä edellisestä?

2 comments:

  1. Edellisestä nuoremmalle yksisarvisia :) Tästä nyt ainakin kokeiluun dinoa ja tivoli toyta isommalle, mut ois kyllä tehnyt mieli tilata vaikka mitä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan totta, olisin voinut myös tilata vaikka mitä. Tykästyin myös hippoihin ulkovaatteiden muodossa, mutta onneksi ei tarvita :P.

      Delete