1 Mar 2016

Uudet menopelit!

En tiedä mikä siinä on, vaikka kuinka raskausaikana mietti ja vannoi ostavansa ne yhdet hyvät vaunut ja pärjäävänsä pikkulapsiajan, niin ei se vaan onnistu? Syytän kyllä osaksi nettiä ja alati laajenevaa valikoimaa. Nykyään kun vanuista löytyy ties minkälaisia ominaisuuksia.

Olin jo O:n aikana ihastellut Gessleinin F6 mallia. D:llä meillä oli aikoinaan Gesslein Visionit (nyk F3) ja tykkäsin niistä kovasti. Merkkinä ovat laadukkaat ja ominaisuuksiakin kivasti. Koska Donkey ei mahtunut tuplana hissiimme, jouduin ne muutamat kerrat, kun toista istuinta tarvittiin, raahaamaan sen vaunujen päällä alakertaan ja isontamaan vaunut vasta rapussa. Toimi ihan ok niinkin, mutta ärsyttävää.

Päädyin siis ratkaisuun myydä Donkeyt ja tilata Gesslein F6:set. Ostin myös seisomalaudan, jolla O:n saa mukaan. Meidän vaunut tilasin saksasta, koska sieltä sai edullisesti ja nopeammin. Kaupaksi valikoitui Babykarre ja voinkin sitä lämpimästi suositella. Yhteensä vaunuissa kesti n. 5 viikkoa, koska ne valmistetaan vain tilauksesta. Suomesta tilattuna olisi kestänyt 8-10 viikkoa, joka oli liian pitkä aika odotella.

Laitoin myös tarjolle meidän Moseyt, koska Bee+ jäi meille matkarattaiksi, enkä kokenut Moseylle enää tarvetta. Kävi kuitenkin niin, että vähän vahingossa ne vaihtuivat Phil & Teds Navigator 2 malliin! En siis saanut niitä myytyä, mutta eräs oli kiinnostunut vaihtamaan ja suostuin. En ole kyllä vaihtoa katunut päivääkään. Olen jopa miettinyt miksi en alunperinkään miettinyt niitä, silloin kun tilasin Donkeyt. Nuo on olleet meillä lenkkikäytössä niin että O on istunut noissa ja nukahtanut päikkäreille. Vauva mahtuu kivasti alaosaan untuvapussissaan.
Voin kyllä lämpimästi suositella sekä Gessleiniä vaunuiksi, että noita Navigatoreita kahdelle. Kesällä, kun vauva osaa jo istua, saa hänet laitettua alaistuimelle tarpeen tullen. Nämä ovat meillä tosin ihan ns. satunnaisrattaina, koska O ei niin usein kyyditystä tarvitse. Kesällä ehkä vielä vähemmän käyttöä kun O voi mennä pitkälti pyörällä. 

Gessleinistä tulossa myöhemmin keväällä laajempi juttu, kunhan olen tutustunut niihin tarkkaan ja käyttö ollut pidempiaikaista. Itse etsin kovasti käyttökokemuksia niistä ennen kun ne minulle saapui, mutten juuri löytänyt mitään. Toivottavasti jollekin muulle olisi kokemuksistani hyötyä :).

2 comments:

 1. mä instasta kurkinkin että ihanat harmaat ;) meille iski enemmän vibet, ne on jotenkin vaan niin ihan meidän makuun.. nyt tosin tuplat jouti jo pois, tässä kuussa tulee isompi 5v. toisaalta nukahti kyllä 3 päivää sitten bussiin kello 14:30 tuolla 2km matkalla..
  nyt meillä on kuitenkin camit. 3 eri päälliset, uusi+vanha aurinkokuomu, mukiteline, talvirenkaat, nahkainen työntöaisanpehmuste, pari turvakaarenpehmustetta ja se remmi turvakaareen.. en käsitä miten ole aiemmin ostanut noita cameja. niinkun nyt 10v sitten :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en ollut lainkaan perehtynyt phil & tedseihin koskaan, en siis tiedä niiden eroja...ehkä hyväkin :D. Mut noi Navit on kyllä olleet tosi hyvät. Cameja meillä ei ole ollutkaan eikä tule kun koen että aisa on mulöe liian korkea :/. Ihanan näppärät ne on kyllä!

   Delete