3 May 2016

Kuulumisia

Taas on aika vierähtänyt, miten se voi mennä niin äkkiä. Meidän pieni prinsessakin on jo melkein puolivuuotias....siis 6 kuukautta!! Ihan mahdotonta!

Vappukin tuli taas yllättäen ja meni ohi yhtä nopeasti. Säät on nyt ihan mahtavat, joten tottahan me kävimme sunnuntaina vapputorilla. Porukkaa riitti kyllä omaan makuun vähän liiaksikin, mutta tokihan se jokavuotinen tori on koettava. 

Muuten aika on mennyt ihan vain perus arjen askareissa. Huomenna menemme neuvolaan ottamaan piikit ja mittaamaan 6kk mitat (tai 5,5kk). Kiinteitä olemme pikkuhiljaa aloitelleet, mutta eipä ne vielä oikein uppoa...lähinnä niitä vain pärskitään suusta pois :D.
Amyllä kasvaa nuo hahtuvat niin kovasti, että olen saanut niihin jo pieniä ponnareita...supersöpöä! Nyt on myös saatu pukeutua kevätvermeisiin ja vaateihanuudet ovat päässeet käyttöön (mm. molon softshell, rodinin pico ja tuulitakki ym.)...mistä tulikin mieleen, että meidän kevätvaatepostaus on jäänyt tekemättä! Täytyykin nyt koettaa muistaa joku päivä. Meidän järkkärille tapahtui jotain outoa, koska se valoittaa kaikki otetut kuvat ihan valkoisiksi, joten toistaiseksi on tyytyminen huonoihin puhelinkuviin (vaikka niitä nytkin ollut enemmän kuin tarpeeksi). Mutta toisaalta, sitähän tämä nykyaika on, puhelin on aina mukana ja siinä oleva kamera ikuistaa kuvia tasaiseen tahtiin ;).

Yritän nyt saada enempi kirjoiteltua tännekin, vaikken enää oikein tiedä lukeeko tätä edes kukaan :P.
Postaustoiveita saa aina esittää, mikäli sellaisia on! ;)


6 comments:

 1. Nättejä kuvia sulla! :)

  Postausehdotuksena joku lista lukemistasi blogeista tai linkitä blogisi tyylinen juttu ois kiva :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja kiitos vinkistä, täytyypä miettiä :). Tuossa oikealla on listassa blogeja joita pääasiassa luen/seuraan + lisäksi blogiringin blogeja.

   Delete
 2. Lukee kyllä 🙄
  Minua kiinnostaisi myös isompien poikien kuulumiset!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla :). Ja juttuvinkistä kiitos, laitetaan toteutukseen jossain vaiheessa :).

   Delete
 3. Mikä kamera sulla on? Kokeile palauttaa tehdasasetukset. Canonista ainakin löytyy helposti se valikko.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Canonin joku karvalakkimalli :D. Täytyypä kokeilla tuota kikkaa, kiitos vinkistä!

   Delete