19 May 2016

Puolivuotias

Meidän pieni Amy- muru on jo puolivuotias! Uskomatonta kuinka nopeasti aika on mennyt. Eilen tuli virallisesti 6kk täyteen ja pidettiin kummeille kahvitus meillä kotona. Halusin leipoa pienen kakun, joten päädyin tähän Suklaapossun ihanan raikkaaseen sitruunakakkuun. Tuli muuten superhyvää, ja tänään maku oli vieläkin parempi!

Meillä ei varsinaista 6kk neuvolaa ole, mutta parin viikon päästä kylläkin, joten sinne asti odottelemme puolivuotismittoja. Näyttää Amy kasvavan veljien mukaan ja on lyhyt, painoa sen sijaan toistaiseksi on enempi kun veljillään samassa iässä. Amy on veljiään hitaampi liikkeellelähtijä, eikä vielä liiku kuin taaksepäin peruutellen (vahingossa) ja kääntyen selältä mahalle. Istuminenkaan ei vielä luonnistu, toisin kuin pojilla samassa iässä, mutta mitään kiirettä ei ole...nautin kun pysyy vielä "vauvana" eikä vielä liikuskele :).

Amy on edelleen ihana aurinkoinen ilopilleri! Nauttii suunnattomasti veljiensä höpsöilyistä ja rakastaa nauramista. Nyt olemme aloittaneet jo kunnolla kiinteät ja maistelemmekin niitä 3-5 kertaa päivässä. Hiljalleen rupeaa uppoamaan, mutta määrät vielä melko pieniä. Yöllä herätään vielä 1-2 kertaa tankkaamaan maitoa, nukkuu n. klo 21- aamu 7 tai 8. 

Vaatteista täytyisi kirjoittaa postausta :D...kunhan ehtisi kuvailemaan. Gugguulla oli hiljattain popup sekä nettikaupassa ale ja ostinkin muutamat vaatteet lapsille. Kuvissa Amyllä mm. body, leggarit ja frillatoppi, pojat saivat hupparit ja O muutamat housut. Keräsin myös kasan myytävää ja vein lähikirppikselle myyntiin, olihan sitä ehtinyt jo kivasti kertymäänkin :D. 

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

2 comments:

  1. Replies
    1. Kiitos! :) Koristeluun käytin ristiäiskakusta säästämäni kukat :D.

      Delete