8 Jul 2016

Bugaboo Bee3

Keväällä meille kotiutui Bugaboon Bee3 rattaat. Myin meidän vanhat Bee+ pois ja tilasin uudet. Halusin mustan rungon ja takuun lähinnä ja testata uusittua runkoa sekä isompaa tavarakoria. Rungon jämäkkyydessä huomasin pienen eron, mutta korissa ei mitään sen suurempaa eroa ollut havaittavissa.

Meidän Beet ostin jälleen kerran Babyplussasta Hollannista. Itseasiassa kävi niin, että tilasin vaunut alunperin Babymax nimisestä kaupasta. Olin kuullut kaupasta sekä hyvää että huonoa. Kyselin tarkkaan asiat ja varmistin vielä, että tuleehan rattaat varmasti mahdollisimman pian. Maksoin rattaat etukäteen tilille ja jäin odottamaan. Viikon jälkeen varmistelin että pitäähän aikataulu. Tällöin minut yllätettiin sanomalla, että ensi viikolla jo tulossa. Ei kuitenkaan kuulunut mitään, joten laitoin taas viestiä onko tullut. Sen jälkeen ei vastattu. Samoihin aikoihin luin tuoreesta kokemuksesta ko. kaupan kanssa, että lupaavat tyhjää...käytännössä mitään rattaita ei ole tullut/lähetetty vaikka niin on sanottu.

Laitoin vielä pari meiliä perään ja rattaat oli kuulemma seuraavana päivänä heillä ja lähtisi matkaan. Tuli viikonloppu ja Maanantaina viestittelin kysymällä lähetystunnusta. Eivät vastanneet. Panikoin niin, että päätin soittaa Bugaboolle ja kysyä tästä firmasta ja kysyä ovatko he varmasti tilanneet rattaani. Olivat kyllä, mutta niitä ei oltu Bugaboon toimesta vielä edes lähetetty tähän liikkeeseen! Viikon kesti, että vastailivat viesteihin, kun pyysin rahojen palautusta, onneksi sain ne nopeasti takaisin. En voi todellakaan suositella kyseistä liikettä!

Laitoin sitten Babyplussalle viestiä kyselleen kuinka nopeasti heiltä saisi rattaat. Onnekseni heille oli juuri saapunut varastoon mustarunkoisia ja harmaalla kankaalla olevia, joten maksoin heti ja samana päivänä laittoivat postiin! Ihan uskomattoman hyvää palvelua. Rattaissa kesti 2 päivää tulla Hollannista.


Rattaat ovat olleet käytössä siitä asti. Jatkettava kuomu on ihanan suojaisa ja jemmassa oli valmiina myös vaaleanpunainen kesäkuomu. Seisomalaudan ostin käytettynä ja sitä ollaan muutaman kerran käytetty. Toimii sekin hyvin, vaikka lyhyt työntäjä olenkin.
Otimme rattaat mukaan myös Ruotsin reissulle ja vaikka kasauskoko ei ole matkarattaiden pienimmästä päästä, mahtuvat ne silti hyvin tavalliseen sportbackin konttiin.

Lisävarusteena meillä näihin on vielä snacktray sekä mukiteline, jotka olleet satunnaisessa käytössä.

Mikäli herää rattaista kysyttävää, laita ihmeessä kommenttia. Yhteensä Bee- taivalta on takana nyt 3,5- vuotta, joten ehkä osaan jopa jossain auttaakin ;).

No comments:

Post a Comment