9 Jul 2016

Prinsessa 7,5kk

Meidän pieni neitokainen on jo 7,5kk! Juurihan hän syntyi!! Laskeskelin että enää kohta 4kk, niin hän täyttää jo vuoden...siis apua! Neljä kuukauttahan ei ole juuri mitään ja menee ihan liian äkkiä.

Meidän neidistä on tullut oikein tomera touhutyttö, niin söpö ja valloittava hän on. Isoveljet tykkäävät seurata toisen touhuja ja Amy vastaavasti kikattaa veljien höpsöilyille.

Amy ei vielä osaa kontata tai ryömiä, mutta istuvilteen pääsee liikkumaan jonkin verran. 
Oon edelleenkin ihan täysin hurahtanut ihaniin tyttöjen vaatteisiin ♥. Niin ihanaa pukea välillä sitä vaaleanpunaista ;). Ruotsista ostinkin mm. kuvissa näkyvät vaaleanpunaiset Molon legginsit, sekä Zaran neulelegginsit. Alakuvan keskimmäinen mekko on Nextiltä, joka sekin ihana, Yläkuvassa oikealla on päällä uusi Blaan haalari ja Kappahlista ostin tuon ihanan lippiksen. Lindexin alesta taas löysin vasemmalla ylhäällä olevan farkkumaisen haalarin -on aivan ihana!

Neitonen kasvoi vallan mainiosti 5kk ikään saakka ja sitten kasvu lopahti...nyt viimeiseen 2kk ei ole painoa tullut yhtään, oli jopa pudonnut, pituutta muutama sentti. Kävimme juuri neuvolassa ja nyt 7,5kk iässä pitutta on 65.7cm ja painoa 7505g. Amy on kyllä kova touhuamaan, eikä ruoka vielä kovasti maistu. Olemme nyt kuitenkin ottaneet öljylisän käyttöön, joten toivotaan että ensi kerralla sitten olisi tullut edes painoa hiukan lisää. Vaatteissa on nyt käytössä koot 68 ja 74. Molon legginsit jotka kuvissa, on kokoa 80cm. Amyn jalat ovat aika pullukat, joten housuissa saa ehdottomasti olla jo 74cm koko. 

Päivittelen taas neidin neuvolakuulumisia, kun käymme 8kk lääkärillä (joka sekin vasta 8,5kk iässä) :). 

Tiedossa olisi vielä ensi viikolle extempore risteily, ja sitten muutama päivä mökillä. Kirjoittelen myöskin niistä myöhemmin.

Mukavaa viikonloppua!

No comments:

Post a Comment