13 Aug 2016

Zara baby + H&M

Elokuu on vierähtänyt käyntiin ihan huomaamatta. Koulu alkoi torstaina, jolloin meidän "iso poika" aloitti toisen luokan. Keskimmäisellä alkoi myös päiväkoti (15pv/kk) ja me nautimme Amyn kanssa 2 päivää hiljaisuudesta kotona. 

Syksyllä on aina paljon ostettavaa tai ainakin siltä tuntuu. Kiertelen paljon kirpputoreja ja suurin osa vaatteista ostetaan sieltä. Amylle löytyy varsinkin vielä hyvin kaikkea tarpeellista, isoimmalle tulee ostettua alesta tai edullisesti ketjuliikkeistä.

Tampereella ei ole mm. Zaran liikettä, niin päädyin yksi päivä selaamaan heidän nettisivujaan -virhe! Voi miten ihania juttuja siellä olikaan. Löysin sieltä muutamat ihanuudet kuten talveen ns. kauppatakin, viileille sadekeleille vuoritetut sadetakin, kumpparit/nilkkurit sekä jonkinlaiset tregginsit/joggersit (mitkälie :D ). Tänään haine vielä H&M:ltä minusta asuun täydelliset farkut.
Nyt on ulkovaatteiden osalta kaikki kunnossa, paitsi kenkiä täytyy ostaa ainakin yhdet, ellei kahdet. Lisäksi asusteita tarvitaan muutamat. Jemmasta löytyy jo toppahaalari, softshell haalari sekä vk-haalari.

Meiltä lähti tänään paljon pieniä ihanuuksia myyntiin Koskikeskuksen Into- kirpparille. Sieltä löytyy 56-74 koossa tytöille söpöyksiä sekä 86-98 koossa pojille mm. Rodinin paitoja jne.

Lisää vaatepostauksia yritän väsäillä piakkoin :).

2 comments:

  1. IHana takki! MIkä koko ja minkä mittainen neiti teillä on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takissa on koko 74cm (tuo mikä päällä) ja neiti n. 66cm ja 8kg.

      Delete