3 Sept 2016

Uusia taitoja!

Meidän neitonen on nyt jo 9kk ikäinen. Neuvolassa käytiin pari viikkoa sitten, jolloin mittaa 67.5cm ja painoa 7,8kg. Amy oppi hiljattain konttaamaan ja nyt on oppinut nousemaan seisoon sekä heiluttamaan. Nyt on kova oppimistahti päällä, joten kiirettä pitää vieläkin enempi :).

Pojilla alkoi koulu- sekä päiväkotitaival ja molemmilla mennyt hyvin. O jatkaa edelleen 15pv/kk, mutta aiemman 5h/pv sijaan pidensimme hoitoaikaa 7h/pv, jotta ehtii myös leikkimäänkin. Isoin aloitti nyt syksyllä sählyn pelaamisen ikäkausijoukkueessa, mikä tarkoittaa reenejä kahdesti viikossa + pelit/turnaukset. Lisänä on vielä Joulukuulle jatkuva jalkapallo, jota toistaiseksi reenataan 1krt/vko + pelit. Amyn kanssa aloitettiin muskari, joka on myöskin kerran viikossa, O taas aloitti liikkarin/temppukoulun :). Todellakin täällä riittää siis kiirettä ja touhua, mutta nautin kyllä. Tylsää päivää ei olekaan ja osaa myös nauttia niistä päivistä, jolloin ohjelmaa ei ole.
Antaa myös itselle pienen hengähdystauon, kun joudun (lue: pääsen!) kuskailemaan harkkoihin. Eilen kävelin lenkin ja nautin auringosta ja lämmöstä sekä hiljaisuudesta.

Huomenna on tiedossa 8v kaverisynttärit, mutta ne järjestetään helpoimman kautta, joten ihan hirveästi ei tarvitse tehdä. 

Yritän saada aikaiseksi ainakin Amyn vk- vaatepostausta ja muitakin vaateihanuuksia on tullut ostettua :D.

No comments:

Post a Comment