29 Sept 2016

Syysterkut!

Bloggaamiseni on nykyisin todellakin satunnaista, kuten huomaatte. Yksi iso syy on, että järkkärini hajosi, enkä ole saanut nyt vuodeen kunnon kuvia otettua. Jatkossakin siis on tyydyttävä ainakin toistaiseksi julkaisemaan kännykällä otettuja kuvia. Sitä rahaa valoisuus, koska puhelimella ei saa hyviä kuvia, jos ei ole hyvää valaistusta, eli käytännössä vain päivällä ulkona. Mutta tähän on nyt tyytyminen, toivottavasti blogiakin vielä joku seuraa. :)

Syksy etenee hurjaa vauhtia, kuten koko vuosikin on edennyt. Amy on jo reilu 10kk ja kehittynyt ja kasvanut huimasti. Eilen neuvolassa mittaa oli 70cm ja painoa 8020g, eli siro, pieni tyttö, kuten veljensäkin aikanaan.
Hän on edelleen oikein ihana pikkuneiti, omaa tahtoa löytyy jo kovasti ja ilmoittaa kyllä lujaa jos jotain haluaa. Hän on kova touhuamaan ja tällä hetkellä mm. piiloleikki on ihan lemppari. Hänen kanssaan on mainio viettää päiviä ja nautin siitä kovasti.

Syksykamppeista on ollut tarkoitus postata, mutta en vielä ole keksinyt hyvää ja valoisaa paikkaa/aikaa niiden kuvaamiseen. Kuvissa nyt kuitenkin jotain näkyy, eli yläkuvassa O jatkaa syksyn viime keväänä saadussa Molon takissa ja Cirafin vk- housuissa (ensimmäistä kertaa meillä merkin ulkovaatetta, mielenkiinnolla testaamme kestääkö kuinka käyttöä!). Amylle ostin joku aika sitten Molon perhoshaalarin koossa 80cm, ajatuksena oli että se menisi ensi keväänä, mutta ihan hyvähän se on jo nyt pidettäväksi! Haalarin alta pilkottaa Mini Rodinin fleece- haalari (80/86), jonka aikoinaan isoveikalle ostin ja onneksi säästin, menee meillä vielä pitkään!

Pipoista olen ihastunut Papuun ja muutama rusettipipo jo löytyykin! Kengistä puhumattakaan....niitä on jo nyt ihan liikaa (voiko niitä olla liikaa? :D ), vaikkei tuo vielä edes kävele :).

Oikein hyvää viikkoa kaikille, yritän postata lisää mahd. pian!! 

2 comments:

  1. Ihan hyviä kuvia on kuitenkin :) Ja suloinen pieni prinsessa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ♥. Kännykät onneksi sen verta edistyneet, että kamerat ovat jo suht. hyviä, mutta valoa tarvitsee jotta tulee vähänkään hyvä kuva, parempi sekin kun ei kuvia lainkaan.

      Delete