5 Oct 2016

Lämmintä ylle!

Hyrrrr....ulkona on kylmä!! Nyt on ollut ihan pakko, jopa itsenikin, pukea lämpimästi, eikä siltikään tunnu että olisi itsellä lämmin...lapsilla onneksi on :). Pojilla on syys-/talvivaatteet lähestulkoon kasassa, Amylla myös. Tässä muutama Amyn + lämpimiä sisävaatteita.
 Tässä muutama asu. Vasemmanpuoleinen (miinus kengät) oli yllä tänään, kun vietiin veikka tarhaan. Nuo kuitenkin pääasiassa ns. kauppa ja kyläreissuille. Takki on Zarasta, muut H&M:stä. Oikealla on Molon ihana perhoshaalari, papun pipo sekä stonsit. Mustat vk-hanskat vielä hakusessa.
Haalareiden alle pidettäviksi, meillä on Mini Rodinin fleece- haalari sekä Reiman villahaalari. Olen myös ostanut lämpöisiä sisävaatteita, kuten collegepaitoja ja neulelegginsejä. Leggarit H&M ja Zara, paidat H&M, Next ja Lindex. Rodinin ihana pupumekko on myös lämpöistä collegea haalareiden alle. Luulen että täytyy vielä hommata ohut villabody ja sukkahousut, mutta muutoin vaatekaapit ja laatikot on täynnä ihanuuksia :).

Olen myös myynyt nyt kolmena eri kertana Into- kirpputoreilla (sekä Koskikeskus että Ylöjärvi) PALJON lasten pieneksi jääneitä vaatteita ja kauppa on käynyt todella hyvin. Tällä hetkellä meillä on kaverin kanssa pöytä vielä Perjantaihin asti Koskikeskuksen Intossa, josta löytyy tytöille paljon ihanuuksia, leluja sekä muutamia poikien vaatteita...kipin kapin sinne siis, jos tarvetta ihanuuksille on ;).

No comments:

Post a Comment