7 Nov 2016

Yllättävän ihana Småfolk!

Småfolk on ollut tuttu merkki jo 8 vuoden ajan, jolloin sitä meillä muutamia oli esikoisen vauva-aikana (ja hieman myöhemmin). Silloin tosin kovin nopeasti printin kangas meni huonoksi ja värit haalenivat kovasti muutaman pesun jälkeen. Retrokausi oli vuonna 2008 lastenvaatteissa IN ja Småfolk oli yksi suosituimmista merkeistä mm. Me & I ohella.

Kun retrokuosit jäi taakse, niin jäi myös tämä merkki. Kuosit olivat pääasiassa kovin värikkäitä eikä meille enää mieluisia. En ole juurikaan sen jälkeen luonut silmäystäkään kyseiseen merkkiin eikä se ole kovinkaan silmillenikään missään hypellyt ennen kuin nyt!

Kävin viikonloppuna Mega Outlet tapahtumassa, jossa myös lasten puoli. Siellä Ella ja Ebba- kaupassa oli esillä Småfolkia ja ihastuin muutamaan kuosiin täysin! Ihanan hillittyjä sävyjä ja kauniita kuoseja. Olin täysin positiivisesti yllättynyt. Kokosin tähän muutaman suosikin.

Amylle on tulossa tuo pupumekko joululahjaksi (ihana kummi halusi sen ostaa) ja kaikki ylläolevat ovat luonnossa vielä paljon kauniimpia kuin kuvissa. Tuota salamakuosia katsoin meidän keskimmäiselle ja pingviinitkin olivat kivoja. Tyttöjen kuosit nättejä eikä pinkin sävykään ole se perus possun vaaleanpunainen vaan todella kaunis. 

Mitäs mieltä olette näistä? 

*Kuvat lainattu småfolk.dk 

No comments:

Post a Comment