10 Oct 2010

Books

Kiertelen melkein joka viikko kirpputoreilla. Danskulle ei löydy enää juuri koskaan mitään vaatetta, sillä kokoa 92-98cm poikien vaatteissa tuntuu olevan tosi huonosti saatavilla. Olenkin nyt jonkin aikaa keskittynyt katselemaan kirjat läpi ja tehnyt aivan mahtavia löytöjä.

Olen ostanut kirjoja sekä itselleni, että Danskulle.

Meillä luetaan kirjoja jonkin verran, enemmänkin voisi lukea, ja meiltä löytyy niitä jo aika paljon. 

Yksi ehdoton suosikkikirja on tämä Polly Dunbarin Pingviini:
Kirja on ostettu muistaakseni Riihimäen(tms) ABC:ltä, jossa taisi olla Kirjatori.

Seuraavat kirjat on löydetti kirpputorilta parin viikon ajalta:

 Kyttälän Kirppiksellä oli pöytä, jossa Englanninkielisiä kirjoja 1€/kpl ja ihan uudenveroisia. Tuo octopus socktopus osoittautui heti suosikiksi.
 Nämä myös 1€/kpl samasta pöydästä. Molemmat kuin uusia.

 Nämä hauskat kirjat kertovat, miten pavut syntyivät, miten villa syntyi ja miten sokeri syntyi. Nämä kolme kirjaa yhteensä 1€(sama pöytä kuin edelliset).
 Näistä Leena- kirja on uudelta PLT- kirppikseltä Kalevasta, hintaa 2€. Santtu kirja on ihan uuden veroinen ja se Kyttälästä, samasta pöydästä kuin nuo englanninkieliset. Hintaa silläkin vain 1€.
Milja kirja sekä Pikku Hiawatha taisivat molemmat olla 2€/kpl, en nyt muista miltä kirppikseltä nuo olivat. 

Mitä kirjoja teillä luetaan?

I have found quite a few nice, as new, books from flea markets lately. We like to read books and have a small collection already. The Polly Dunbar's Penguin book is our favorite so far. The others are recent findings for very cheap prices.

4 comments:

  1. Mä en tahdo oikein koskaan löytää englannin kielisiä kirjoja vaikka pitäisi, mun lapsi on puoliki jenkki ja syntyikin amerikassa niin olisi hyvä löytää niitä kirjoja enkuksikin. Ei tule enää puhuttua sitä kieltä hänelle tarpeeksi.

    ReplyDelete
  2. Maria: Aika huonosti tosiaan yleensä on englanninkielisiä kirjoja tarjolla :(. Meillä Dansku on puoliksi britti ja isänsä puhuu hänelle vain englantia.

    ReplyDelete
  3. Mäkin ostan aika paljon kirjoja kirpparilta, vaikka niitä nyt vähän aikaan en ole löytänytkään. Meidän suosikkeja (mun ja 3v tytön) on tällähetkellä, mm. maisa, tomppa, aino, minttu.. :) Vanhempi neiti tykkää jo vähän pidemmistä kirjoista.

    ReplyDelete
  4. Meiltä löytyy myös tuo Leena- ja Milja-kirja, lisäksi tykätään mm. Minttu ja Vanttu-sarjasta ja Viirusta ja Pesosesta. Englanninkielisiä lastenkirjojakin löytyy muutamia. Ylipäätään luetaan paljon ja hyllyt notkuvat kirjoista :)

    ReplyDelete