14 Oct 2010

The Brand -50%!

Vinks Vinks! Oii Designissa on kaikki The Brandin vanhemman tuotannon vaatteet -50%.
Olipas ihan pakko tilata.

Nämä tulee meille.
Collegehousut koossa 2 ja 3.
 Olohaalari, jonka ajattelin olevan kiva talvella haalarin alle. koko 2.
 Sekä NY t-paita kokoa 2. Tänne voi vaikka laittaa pitkähihasen mustan paidan alle, niin menee talvellakin ;).

The Brand is -50% at Oii Design.

9 comments:

  1. Hyödynsin saman tarjouksen ja tilasin pojalle ensi kevääksi sekä harmaan että mustan olohaalarin. Toivottavasti koko ei ole hirveän pientä mitoitusta. Mitä senttikokoa luulet tuon 2:sen vastaavan?

    ReplyDelete
  2. Eydie: Mä sanoisin koon 2 senttikooksi 92cm, mutta kapeaa mitoitusta ja vastaa juurikin(ainakin meidän pojalla) tuota kokoa 2(ikää 2).

    ReplyDelete
  3. Taitaa osua koko aika hyvin meille kevääksi/kesäksi. Poika on nyt 1v7kk ja 81 senttinen ja 10 kiloinen rääpäle :) Haalari on kiva pukea ulkovaatteeksi, kun ei enää tarvita varsinaista välikausihaalaria.

    ReplyDelete
  4. Kivoja!

    Tilasit jokin aika sitten Emut Natureshopista. Pakko kysyä, palautettiinko ne tullimaksut tilillesi? Houkuttaa tilata, mutta ei huvita maksaa ylimääräisiä maksuja..

    Ja saako niistä pitkistä saappaista vartta käännettyä hyvin? Ne eivät välttämättä mahdu jalkaan, mutta olisivat kyllä ihanan lämpimät..

    ReplyDelete
  5. Myrmeli: Kyllä palautettiin samana päivänä, pari tuntia siitä, kun laitoin meiliä. Eli ne palautuivat paypalin kautta luottokortille.

    Danskun saappaista saa ihan hyvin käännettyä vartta, tosin ei esim. puoleenväliin, tai kengistä tulee muuten liian tönköt.

    ReplyDelete
  6. Tiedätkö Oii Designin ja Babyshopin lisäksi muita nettikauppoja, jotka myyvät tätä merkkiä?

    ReplyDelete
  7. Meillä on tuo sama NY-paita ja tykkään kyllä. Meillä tosin koko 3 joka tuntui jo melko tiukalta, esim. pääntie oli tosi tiukka meidän isopäiselle sällille ja paita oli muutenkin tiukka (joka ei tietty haittaa ;D). Nyt meillä on pitkähihainen koossa 4 joka on sopiva, hihat vaan vähän reilut.

    ReplyDelete
  8. Oliviah: Sisukas.net on ainakin myynyt merkkiä, tosin nyt valikoimaa ei juuri ole. Merkin nimi kun on Brand, niin todella huonosti pystyy netistäkään etsimään jälleenmyyjiä. Heidän omilla nettisivuillaankaan www.thebrand.se, ei myöskään ole jälleenmyyjälistaa.

    Mrs.Agatha: Meillä onneksi pienipäinen poika, olisin ottanut ehdottomasti koon 3, mutta ei ollut.

    ReplyDelete
  9. Mattimyöhänen taas jäi ilman ihanuuksia, auts! No ensi kerralla täytyy olla nopeampi! :)

    ReplyDelete