31 Oct 2010

Ubang

Taas yksi kiva merkki, joka kolahti. Ei tietty aivan kaikki ole meidän tyylisiä, mutta osa on. Pidän myös siitä, että vaatteet ovat selkeästi suunnattu lapsille, miellyttämään ensisijaisesti lapsen silmää ja mielikuvitusta. Värit ovat myöskin selkeitä ja hillittyjä. Viime torstaina meille kotiutui krokotiilipaita sekä kroko sukat Ubangin toimesta.

Dansku tietenkin heti tykkäsi molemmista, varsinkin sen jälkeen, kun näytin kuinka kroko puree hampaillaan :). Tästä tulee varmastikin Danskun lempipaita enkä väitä ettenkö itsekin siitä pitäisi.

Kuvat ovat todella huonoja, kun ei tuo vilperi millään pysynyt paikallaan.

Paidan koko on 24m ja on sopivan reilu, eli voi pitää nyt, mutta menee kyllä ainakin seuraavat puoli vuotta, ellei koko vuoden. Sanoisin, että vastaa kokoaan aika nappiin.

Tällaisiakin on kyseiseltä merkiltä myynnissä:
Tuollaiset meille kotiutui myöskin. Ovat aavistuksen reilut(koko 25-28), mutta meneepähän pitkään.

Tämän voisin ostaa meille valko-harmaana.

Dinopojille ehdoton paita!

Tämä on ehkä pakko saada meidäm "kone"pojalle :)


Tämän ottaisin, jos olisi tyttö.

Ubangia myy mm. Kuopus.

Materiaali tuntuu todella laadukkaalta ja paita on tehty hyvin. Saa sitten nähdä käytössä kutistuuko, kulahtaako tms. mutta vaikuttaa hyvältä. Toivottavasti sitä onkin, sillä hinnat ovat suolaiset...siltikin, onhan noissa aika tekeminenkin, yksityiskohdat kun ovat varsin upeat!

Onko teillä Ubangin vaatteita?

6 comments:

  1. mä tykkään kans noista paidoista, en kaikista vaan joistain. norsupaita on ehdoton lemppari

    ReplyDelete
  2. oon tota nosturipaitaa kuolannu. mutta en maksa noin paljo yhestä paidasta :(

    ReplyDelete
  3. Voi että, toi nosturipaita olis meillä todellinen hitti. Hihaan upotettu nostokoukkukin ;) Hinta vaan vähän kirpaisee.

    ReplyDelete
  4. Ihania paitoja! Noita vois itsekin koittaa toteuttaa! :)

    ReplyDelete
  5. Ihana tuo Danskun paita! Noi muutkin ois kivoja, mut ei noissa väreissä :) Meillä on Kuopuksesta ostetut merkin sukat ja ovat kyllä todella laadukkaat!

    ReplyDelete
  6. Mä olen jo pidempään halunnut Toukalle tollaisen norsupaidan, mutta hinta on sen verran hurja etten ole vielä raaskinut, kun on koko ajan jotain muuta ostettavaa ollut. Kiva kuulla, että vaikuttaa laadukkaalta!

    ReplyDelete