9 Oct 2010

Mix n Match

Kerrankin taas oli hyvää aikaa käydä läpi Danskun vaatekaappi, josta pari juttua lähtee kiertoon. Halusin kartoittaa, kuinka hyvin löytyy asuja, jotka sopii keskenään yhteen. Kyllähän niitä löytyy, mutta jotain uupuukin.
 Meidän rusehtavan/mauven väriset vaatteet ova vähissä ja hyvä niin, nämä riittävät tässä värissä. Collegepaita Mini Rodini, Pingviini- ja kitarapaita Yporqué, ruskeat collegehousut itsetehdyt ja ruskeat sammarit Lindex. Kaikki käyvät hyvin yksiin.
 Nova Starin punaisia verkkareita(ja verkkatakkia) olen käyttänyt ainoastaan yksiväristen, valkoisten trikoopaitojen kanssa.
 Valkoiset trikoopaidat pääsevät myös usein Pim Pamin ihanien velourhousujen kaveriksi(toisinaan myös mustatkin).
 Ainoa kunnon väriläiskä meidän pojan garderobissa on tämä Dunsin ötökkä- paita ja Me&I:n turkoosit froteehousut. Näitä käytän vain yhdessä.
 Chinchen paita on meidän ihan lemppari ja sitä on käytetty monet kerrat, eikä ole mennyt miksikään. Yleisesti kaverina on tumman harmaat collegehousut by H&M, mutta inventaariossa huomasin, ettei meiltä löydy yhtiäkään kokomustia housuja.
 Mustaa....Kuvassa Mini Rodinin sekä Nova Starin farkut, Geggamojan college, H&M:n, Lindexin, PO.Pin, Popupshopin sekä Decentin trikoopaidat. Tuo Decent on aivan ihana!
Mustaa käytämme farkkujen(sinisten ja harmaiden) kanssa, tai harmaiden collegehousujen kera.
 Harmaata löytyy vaatekaapista ylivoimaisesti eniten. Kuvassa Lindexin raitainen neule, Rockefellan collegepaita, PO.Pin neule, Mini Rodinin college, The Brandin college(suosikki), Popupshopin sekä H&M:n trikoopaidat ja PO.Pin neulepaita lohen värisillä raidoilla.
 Harmaiden kanssa läytämme useimmiten harmaita housuja tai farkkuja. Kuvassa Lindexin pillifarkut/legginsit, itsetehduyt trikoot, Albababyn velourhousut(näihin myös oma huppari), itsetehdyt colleget, H&M:n, Mini Rodinin, Lindexin sekä PO.Pin collarit.
 Farkkuja on ehkä liikaa tuon ikäiselle, mutta kaikki ihania ja kaikki kasvunvaralla, joten menee pitkään. Chinchen rocker- paita sopii usein farkkujen kaveriksi, tai mustien collegehousujen kanssa, joita meillä ei ole. Tämä on ainoa sininen paita meidän pojan kaapissa.
Jostain syystä näitä tulee käytettyä vähiten(paitsi Ola & Olekin paitaa, joka menee aluspaidastakin). Mini Rodinin pandapaitaan en juurikaan osaa yhdistää muuta, kuin nuo Novan housut.

Elikkäs ostoslistalla on vain mustat collegehousut, mutta voi olla, että itsekin sellaisen väsään. Lisäksi ajattelin vielä hommata The Brandiltä mustat housut ja collegepaidan....mutten ihan vielä. Yritän vielä löytää niitä Mini Rodinin apina collegeitakin, saapi vinkata, jos niitä jossain olisi koossa 92/98.

Huomaa alla oleva postaus tältä päivältä myös!

Just a little inventory in my son's closet, to check if things match and if there's any to get rid of. 

3 comments:

  1. Voi että sun lapsellas on paljon vaatteita!

    ReplyDelete
  2. Maria: Onhan tossa ihan kiva määrä. Pistän sen sen piikkiin, että on esikoinen ja ainoa lapsi suvussa(emme koskaan ole saanut kierrossa mitään) :)
    Selvästi on meillä suosikkeja ja sellaisia joita vähemmän käytetään, mutta sitten voi aina laittaa kiertoon, jos ei tule pidettyä.

    ReplyDelete
  3. Ruskeita lukuunottamatta melkein kaikki näistä voisi löytyä meidänkin poikien kaapista. Sinistä meillä on enemmän kuin yksi, mutta aika paljon painottuu musta-valko-harmaaseen.

    ReplyDelete