19 Oct 2010

Two

Hain postista tänään kaksi pakettia. Emme olleet kotona, kun postimies toi niitä, joten jouduin odottelemaan niiden hakua. Mutta hyvää kannattaa odottaa. Oii Designista tilaamani Brandin vaatteet saapuivat, samoin kuin Sparke & Spin kaupasta tilaamani Brion nosturi(joka tuli miehen mummun kautta).

Ensimmäinen "joululahja" pääsi heti leikkeihin ja oli kovin mieluinen.



 Oii:n paketissa oli 2 collegehousut sekä harmaa t-paita. Kaikki ihania!

Kokeilimme heti päälle Brandin kokohaalaria, joka tuli pussissa, missä oli kooksi merkitty 2(oli itseasiassa sutattu koon 4 päälle). No, mielestäni puku näytti reilulta, joten etsin puvusta kokomerkinnän, se oli 4. En siis nyt tiedä onko puku kokoa 2, jossa vain väärä kokolappu, vai onko puku tosiaan koko 4. Puku on reilu, muttei liian iso lainkaan. Aivan täydellinen talveksi haalarin alle. Meillä kun ei vielä pottailla, niin pukua voi hyvin käyttää :)

Mietin vielä pitäisikö tilata harmaakin haalari ;)?



8 comments:

  1. Kokohaalarit on kyllä käteviä. Tilasin juuri Kidscasen harmaan haalarin.

    Nosturi on ihana!

    ReplyDelete
  2. Aikas kiva! En ole tuollaisia pojalle ajatellutkaan... Hmm...

    ReplyDelete
  3. voi kyllä olla että koko on 4 oikeasti..? tilasin ainakin 4veelle kokoa 6 takin ja oli vain vähän reilu. ja 4kk vanhalle tilasin koon 2 takin ajatellen kevättä/kesää ja taitaa olla sopiva. ei ollut meinaan mitenkään jätti..

    ReplyDelete
  4. Tuo haalari on kyllä tosi ihana! Meillä on yksi mini rodinin vastaavanlainen collegehaalari ja tykätään kovasti, pitäsköhän tuota tälläinenkin tilata...

    ReplyDelete
  5. Ihana kyllä tuo haalari! Taidan itsekkin naputella meillekkin sellaisen :)

    Nosturi on kyllä huippu!

    ReplyDelete
  6. Tosi kivan näköinen tuo haalari! Meillä käydään sen verran useasti potalla, että en varmaan kovin usein jaksaisi tuommoista pukea. Muuten voisi löytyä meiltäkin :)

    ReplyDelete
  7. Mä niin odotin saavani tänään oman Brand-paketin, kun taisin tilata samaan aikaan. Ei meille vaan tullut vieläkään. Onko noita haalareita näkynyt muualla tarjouksessa, kun Oiista loppuivat heti kättelyssä?

    Toivon kyllä, että teidän haalari on kokoa 2, koska muuten meidän kakkosen kokoiset on varmaan tosi pienet.

    ReplyDelete
  8. Eydie: En on samaisia haalareita nähnyt muualla, en siis edes normihinnoilla. Mä kyllä veikkaan, että on kokoa 2, kyllä se koko 4 olis ihan liian iso. Housut kokoa 2 nimittäin on ihan passelit.

    ReplyDelete