9 Oct 2010

What starts with an I

and ends with a k?

Mommy did some shopping :)
 Minä olen lyhyt ja paksu, joten kovin huonosti koskaan löydän itselleni esim. takkia, koska ne ovat aina liian pitkiä. Nyt löytyi kapiksesta aivan ihana pilkullinen villakangastakki, joka on hyvä nyt jo näin syksyllä, koska ei ole liian paksu. Hieman kun saisi vyötärömakkaroita karsittua, niin sopii ihanasti! Kapiksella kaikki ulkoilutakit(ainakin naisten) oli -25%, eli hyvä alennust tuli.
 Kirjatorilta Danskulle parit kirjat ja kissa tietenkin löysi heti omansa ;)
 Miten fiksu hän onkaan!
 Uudet muumimukit olivat kaupoissa ja niin ihanat! Piti heti ostaa itselle, etten vaan jää ilman.

Lisää muumia DVD:n merkeistä. Rakastan itse muumeja yli kaiken ja haluankin kerätä Danskulle kaikki jaksot DVD:llä, että voimme niitä yhdessä katsella ;).

Kävin myöskin Eurokankaassa ostamassa vuorikangasta koulussa tekeillä olevaan hameeseen. Siitä sitten kuvaa, kunhan valmistuu :)

Mukavaa viikonloppua!

I hardly ever find anything for me to wear as I am so short, but today I found a perfect, cute jacket. It goes now with the bit cooler weather as it's not so thick, but it will also go well in the winter.
I also got some books for D and a moomin mug and a dvd(I love moomins!).

8 comments:

  1. Muumit on ihania!!
    Välillä tuntuu, että pidän niistä enemmän kuin lapset :D
    Meiltä löytyy melkein kaikki muumi dvd:t ja ne mitä ei ole, on koetettu metsästää... uuden mukin ostin kans eilen.

    ReplyDelete
  2. Marika: Niimpä, tuntuu kyllä, että ehkä vielä äiti taitaa tykätä muumeista enempi kun poitsu, vaikkakin se niitä ihan katseleekin äipän kanssa ja mörkö on tärkeä :)

    ReplyDelete
  3. Hitsit kun oikein pisti hämmästyttämään tuo teidän kisu. :) Meillä on kuvien parusteella väritykseltään ja olemukseltaan niin samanlainen kissa.
    Tuossa on linkki jossa näkyy meidänkin kisun kuva:
    http://minihimoshoppaaja.blogspot.com/2010/09/uusi-kamera.html

    ReplyDelete
  4. Meeri: Mä näinkin tuon postauksesi ja kissan ja hämmästelin myös yhdennäköisyyttä! Tuo "malli" kissoissa on varmaankin aika yleinen, olen nähnyt parikin samannäköistä kisulia aiemmin.
    Tuo meidän kolli on todellinen hurisija, hurisee lujaa, tulee syliin/viereen ja on kyllä oikea pikkukaverini :). Kokoa löytyy ja karva on paksua ja pehmeää ja sitä on paljon ;)

    ReplyDelete
  5. Missä koulussa olet? ..ei ole pakko vastata jos et halua. Minua vain kiinnostaisi lähteä opiskelemaan jotain vaatteisiin liittyvää juttua niin siksi kyselen koska minulla on sellainen käsitys että sinä opiskelet jotain tuohon alaan liittyvää juttua :)

    ReplyDelete
  6. Mar3ngi: Olen Tampereen Ammattiopiston aikuiskoulutuspuolella ja opiskelen vaatetusompelijaksi :) Tosin, haluaisin suuntautua kokonaan lastenvaatesuunnitteluun, mutta sen toeutuminen ei vielä ole varmaa.
    Koulua on 3 iltaa viikossa ja 2 etäopiskelupäivää.

    ReplyDelete
  7. Voi vitsi, tuollainen kuulostaisi juuri minun jutulta :) Etenkin lastenvaatesuunnittelu. Iloisia opiskeluhetkiä!! =)

    ReplyDelete
  8. Tuo takki on ihan täydellisen ihana! Ihailin sitä tänään Kappahlissa mutta budjetti ei antanut periksi ostaa :/

    ReplyDelete