5 Oct 2010

Copenhagen



Me olemme matkustamassa Kööpenhaminaan ensi Helmikuussa ja olemme varaamassa matkoja. Päänvaivaa aiheuttaa kuitenkin hotelli. Monet edulliset hotellit näyttävät karuilta, vanhoilta ja pieniltä, eikä niihin innosta mennä 2,5-vuotiaan kanssa. Olisimme siellä 4 yötä, 5 päivää.

Olisiko kenelläkään suositella hyvää, suht. edullista hotellia, joka soveltuu lapsiperheelle?

Me löysimme eilen Adina Apartment Hotellin, joka on siis pieni asunto keittiöineen, on meille ehkä se täydellisin vaihtoehto, mutta miinuksena, että se on kaupungin keskusta ulkopuolella. Se vaatisi bussimatkan keskustaan, mikä ei sinänsä ole ongelma.

Toisena vaihtoehtona olisi Tivoli Hotel, mutta siellä on pienet huoneet, eikä esim. jääkaappia, joka periaatteessa olisi ehdoton. 

Kertokaahan omia kokemuksianne ja olisiko jotain, mitä suosittelisitte?

We're booking a trip to Copenhagen for next February, but we're not sure which hotel to book. We are thinking of an apartment hotel, because it would have a seperate kitchen unit, but it's out of the centre.
Any suggestions?

10 comments:

  1. Keskustan ulkopuolelle majoittuminen ei ole ongelma mikäli pystyy ajamaan pyörällä. Niiden vuokraaminen on halpaa ja liikkumisnopeus ihan eri luokkaa kuin Suomessa. Köpiksessä autoilijat väistää :)

    ReplyDelete
  2. Heips! Pyöristä kuulinkin jo hyvää, mutta ei varmaan onnistu tuon lapsen kanssa kun pitäisi raahata sitten vaipat ja välipalat. Lisäksi Helmikuu on varmasti luminen ja kylmä, ettei pyöräily varmaankaan ole kovin mieleistä.

    ReplyDelete
  3. Olen itse ollut useasti Köpiksessä ja just tuossa hollilla Nyhavenissa mistä sinulla on tuo kuva on Strand Hotel Köpenhagen jossa ainakin meillä oli iso huone ja huoneessa jääkaappi.
    Voin suositella. Muuten, olemme perheen kanssa ruokailleet ravintoloissa ja hotellin aamupalalla niin emme ole tarvinneet jääkaappia lastenruokiakaan varten. Purkin on saanut kaupasta ja loppu on heitetty pois. Maitoasioista en osaa sanoa kun meillä mentiin rintaruokinnalla reippaasti yli yksivuotiaaksi joten mulla maidot seurasi mukana :)

    ReplyDelete
  4. Niina: Kiitos vinkistä, pitää kurkata tuota hotellia. Mä mielelläni menisin sellaiseen jossa se jääkaappi, juurikin, että sinne saisi maidot ja juomat ja vaikka juustot tms.

    ReplyDelete
  5. Heissan. Köpiksessä asuneena ja paljon liikkuneena kerron mielipiteeni minäkin. :o)

    1.) Vaikka Köpiksessä ei todennäköisesti ole helmikuussa lunta, hyistä todennäköisesti on kuitenkin. Silti pyöräily on mahdollista (jos on kova pyöräilemään, paikallinen tai sitkee sissi) läpi vuoden.

    2.) Adina Apartment ei ole mitenkään ihan mahdottoman matkan takana, jos kävelee normaalisti paljon. Julkinen liikenne pelaa tosi hyvin - ehkä jopa paremmin kuin Suomessa. Miinuksena se, että myös vaunujen kanssa matkustavat maksavat matkansa. Lisää matkustamisesta julkisilla http://www.moviatrafik.dk/dinrejse/Tourist/touristguideUK/Pages/touristuk.aspx

    3.) Lentokentältä/-lle pääsee kulkemaan tosi kätevästi metrolla, joten esimerkiksi Fredriksberg olisi erinomainen vaihtoehto. (On hieman keskustan ulkopuolella, mutta turvallinen ja eläväinen kaupunginosa, jossa on mm. Eläintarha).

    Harkitsisin itse Fredriksbergissä Radisson Blu falconeria Keskustassa Ascotia Tai Scandicceja Fredriksbergissä tai keskustassa... Muistutan, että oletuksena hotellihuoneen hintaan EI kuulu aamiainen... Scandic taitaa olla ainoa, jossa se oli - kannattaa tarkistaa kuitenkin, jos sen haluaa. Me olimme viimeksi D'angleterressä, jonka sijainti ja palvelu on erinomainen, mutta kyllä siitä saa maksaakin. Nyt valitsisin Scandicin, jos vielä tarvitsisimme hotellia.

    Toivottavasti auttaa. Saa kysyä lisää, mutta pitää muistaa, että nämä ovat vain mun mielipiteitä ja kokemuksia! :o)

    ReplyDelete
  6. Onko TripAdvisor sulle tuttu sivusto? Siellä on runsaasti matkailijoiden kokemuksia hotelleista. Sen avulla mä olen aina löytänyt meille kohtuuhintaiset, mutta mukavat hotellit.

    ReplyDelete
  7. Mielenkiintoinen postaus. Minäkin olen lähdössä tammikuussa ja juuri hotelli mietinnässä. Eli missäs ne parhaat shoppailupaikat mahtaa olla?

    ReplyDelete
  8. -S-: Kiitos paljon vinkeistä, ansiostasi varasimme nyt huoneen Scandic Copenhagenista. Siihen kun kuuluu aamiainen ja sieltä löytyy mm. lastenleikkipaikka :) On se ehkä parempi, että hotelli on keskustassa ja kävelymatkan päässä kaikesta.

    Mari: Itsellä vielä ajatusasteella, mutta opiskelen ahkerasti google mapsia, jospa sieltä löytyisi parhaat vinkit.

    Itse menen sinne CIFF Kids fashion week- messuille ja tietty myös käyn Molo Kidsillä, jotka jo googlesta löysin. Tivoli ei taidakaan olla talvella auki, vai?

    ReplyDelete
  9. Toukan äiti: Joo, tripadvisorin vuoksi juurikin tuota Adinaa mietitiin, mutta päädyttiin nyt scandiciin. Pitää kyllä siitäkin lukea vähän arvosteluja :)

    ReplyDelete
  10. Ei taida Tivoli helmikuussa olla auki :(
    Vaikka esimerkiksi Halloweenia ja Joulua siellä vietetäänkin, ja on auki niihin aikoihin.

    ReplyDelete