22 Oct 2010

Which brands

Nyt kyselisin (taas), että mitä merkkejä te ostaisitte, jos niitä saisi Suomalaisesta nettikaupasta?
Ts. mitä merkkejä kaipaatte suomeen myyntiin?

Olen nyt tosissani miettimässä pienen nettikaupan perustamista ja sen tiimoilta aikakin on jo varattu yrityssuunnitteluun. 
Yksi varma merkki, jonka tuon Suomeen on Chinche, muita mietintämyssyn alla on Popupshop, Bobo Choses, The BRAND sekä Nova Star.

Antakaahan vinkkejä merkeistä, joita ostaisitte. Entä, tykkäätekö te Chinchen vaatteista? Uskoisitteko sille olevan menekkiä?

Kiitos vastanneille etukäteen!

26 comments:

  1. Tosi ihania merkkejä olet pohtinutkin jo!!! Tykkään kaikista mainitsemistasi! POMPdeLUX vaatteita olisi myös ihana saada (etenkin tytöille siellä on ihan parhaita vaatteita)!

    ReplyDelete
  2. Kivalta näytti, erilaista. Riippuu tietysti hintatasosta millaisella menekillä menee, mutta voisin meille hyvin kuvitella :)

    Wheat ja mini a ture tytöille juurikin. Hyvin suppea valikoima suomessa. :)

    ReplyDelete
  3. Molo Kids, The Brand, Decent, Rockefella. Siinäpä nyt jotain, mitä nyt just tulis mieleen.

    ReplyDelete
  4. Kaikki mainitsemasi merkit ovat ihania, hintatasoltaan vaan vähän niillä rajoilla, että viitsiikö shopata ilman alennuksia :)

    Itseäni harmittaa monessa nettikaupassa se, että mallistot ovat niin suppeita. Sitten pitää kivoilta merkeiltä (kuten Nova Star ja Mini a ture) tilailla monesta paikkaa (yhdessä paikassa sisävaatetta, toisessa ulkovaatetta) ja oikeastaan siinä vaiheessa päätänkin hankkia vaikka po.p:ia tai muuta läheltä löytyvää tilalle, kun en jaksa postikuluja moneen paikkaan maksella...

    Niin ja tietysti laajat poikien mallistot kiinnostavat, oli merkki mikä tahansa. Onko kellään mielessä mitään hieman edullisempaa merkkiä jota voisi noiden kalliimpien lisäksi tilailla kaupastasi ostomorkkista tasoittamaan? ;)

    - Heidi

    ReplyDelete
  5. the brand:ia kannatetaan myös! ja mini a turen ulkovaatteita..

    ReplyDelete
  6. Kiitos ehdotuksista!

    Ensimmäinen anonyymi: Jos perustan nettikaupan, niin aluksi tulee erittäin pieni ja suppea valikoima, sillä aloitusrahaa hommaan ei ole paljoa. Tarkoitus siitä sitten pikkuhilaa kasvattaa valikoimaa. Olisin myös kiinnostunut edullisesta, mutta silti laadukkaasta ja hyvännäköisestä merkistä. Pitää katsella jos osuu silmiin.

    ReplyDelete
  7. Minä kaipaan kipeästi nettikauppaa josta saisi myös 140 cm vaatteita!!

    ReplyDelete
  8. Mitäs tykkäisitte tästä merkistä:
    http://www.ibabiba.se/?

    ReplyDelete
  9. Ibabia vaikuttaa ihan kivalta merkiltä, eikä hintakaan päätä huimaa. Laadusta ei kyllä ole mitään tietoa. :)

    ReplyDelete
  10. Wheatin ulkovaatteita kaipaisin tytöille Mini A Turen lisäksi. Ja juuri tuo, että laaja valikoima ettei tarvitse monesta paikkaa tilailla. Moloa en kaipaa enää yhteenkää putiikkiin enkä muutenkaan mitään retroa esim. Småfolk. Mä selailin yksi yö sun innoittamana espanjalaisia putiikkeja ja siellä tuli vastaan microme, hintatasoon en kyllä suuremmin tutustunut. Mä lähtisin liikkeelle niin, että muutamasta "helposta" merkistä kattava valikoima ja panostaen noihin isompienkin kokoihin. Muhun iskee hyvin samanlainen tyyli kuin teidän Danskulla ja tytölle sitten hempeempää linjaa. Ja se mihin itse panostaisin olis jatkuvasti jotain uutta.

    Mulla on myös oma putiikki pyörinyt monta vuotta mielessä, tää ompelu nyt vaan sekoitti sitä kuvioo, mutta paljon siis miettinyt näitä juttuja :)

    ReplyDelete
  11. Olisi kiva, jos myynnissä olisi vähän erilaisia vaatteita kuin muissa nettikaupoissa täällä, ettei kaikilla olisi ne yhdet ja samat kuosit valittuna. Ite ostaisin esim. Cupcakea, Molo Kidsiä, Småfolkia, Ej Sikke Lej:tä, Phister&Philinaa, Moonkidsiä... Poikien valikoimat saisivat olla parempia.

    ReplyDelete
  12. Petra: Kiitos merkkivinkistä, itsekin ajattelin käydä espanjalaisia merkkejä läpi enempikin.
    Mä en halua myöskään mitään retroa ottaa valikoimaan.

    Imdina: Molo Kids on harkinnassa, niillä on suuret valikoimat, joista ottaisin vain niitä rockahtavampia valikoimiin ja mahdollisesti ulkovaatteita. Moonkids on myös yksi varteenotettava vaihtoehto, mutta niitä on nyt aika paljon eri nettikaupoissa myynnissä.

    Alkuperäinen idea olisi tuoda enemmän poikien-/unisex vaatteita. Ja merkkejä, joita ei täältä saa, kuten Chinche, Bobo Choses ja Popupshop. Eri asia tietty on menisivätkö kaupaksi. Mini A Turea voisi ehkä myöskin harkita :)

    ReplyDelete
  13. Geggamojaa ei saa kovin monesta paikasta ja No added sugar on kiva ja sitä ei taida saada mistään suomesta. Mini a turellakaan ei taida turhan montaa ostopaikkaa olla.

    ReplyDelete
  14. Merkkeihin en osaa lisätä tällä hetkellä mitään, hyviä vaihtoehtoja on noussut esille. Ehkä Mini a turea kaipaisi paremmin ja tosiaan monipuolisempaa valikoimaa.

    Ja ehdottamasti pojille enemmän vaihtoehtoja! Jotain muutakin kuin pelkkää tummansinistä!!!!

    ReplyDelete
  15. Mäkin kannattaisin Geggamojaa...Lisäksi mun lempimerkkejä on Yporque ja Look At Me! No added Sugaria saa ainakin Sisukas.netistä...Ja todellakin noita espanjalaisia merkkejä kannattaa tsekata!

    ReplyDelete
  16. unisex-vaatteita kannatetaan! musta-valko-harmaita :D

    ReplyDelete
  17. Minä myös liputan ottamaan parilta merkiltä laajan valikoiman. Usein kun löydän merkin mistä kiinnostun ja suomalaisen nettikaupan mikä sitä myy, niin kaupassa on pari hassua vaatetta myynnissä merkiltä...ei paljoa innosta tilaamaan. Merkeistä en nyt osaa sanoa mitään. Tuntuu että en ole kovin merkkiuskollinen ja nyt kun isommat ipanat on isompia, niin itse sanovat jo painavan sana siihen mitä päälle haluavat laittaa :P Onnea yritykselle ja toivottavasti unelma toteutuu!

    ReplyDelete
  18. Geggamoja olisi hyvä, mutta Kuopus myy ja tuo sitä maahan. En tiedä olisiko sillä sen vuoksi menekkiä!?

    Kuopus myy myös Yporquén vaatteita. Look at me- merkki pitää katsastaa.

    Jos yritys lähtee pyörimään ensi vuoden alusta, luultavasti valikoima on aluksi todella pieni ja suppea. Myöhemmin voisin sitten ottaa mm. Mini A Turen toppaa samoin kun Molon ja sisävaatteitakin ehkä myös. Kiva kuulla, että noille olisi menekkiä.

    Yritän tosiaan aluksi pitää putiikin pienenä, koska säilytystilaa ei ainakaan vielä ole tarpeeksi säilyttämään monia merkkejä.

    ReplyDelete
  19. Mulla on sisustusalan nettikauppa ja täytyy sanoa, että jos tykkäät lastenvaatteista niin kannattaa miettiä haluaako todella tehdä sitä työkseen.

    Itse olin aloittaessani todella innoissani omasta sisustus-kaupastani ja kotona oli paljon tietysti myös kauppani tuotteita. Nyt kun olen ollut yrittäjänä pari vuotta, en voi ajatellakaan katselevani samoja tavaroita kotona. Ovat muuttuneet "työksi" ja intohimoni sisustamiseen on hiipunut ja nyt enemmän kiinnostaakin lastenvaatteet.
    Siksi en koskaan haluaisi alkaa myymään niitä, koska tahdon pitää ne itselläni kivana juttuna josta ei tarvitse koskaan ottaa paineita. :)

    En halua olla masentava, alussahan kaikki ovat innoissaan omasta yrityksestä, mutta kannattaa miettiä myös ihan käytäntöä. Tämä on kovaa hommaa ja välillä ajattelee, että kivempaa olisi yritykseen menevät rahat käyttää omiin hankintoihin kuin että ostaa niillä varastoon tavaroita, jotka eivät välttämättä aina mene kaupaksi niin hyvin kuin luulisi.

    Sinuna keskittyisin "ammatimaisen" lastenvaate-blogin pitämiseen, selaiseenhan sinulla on jo hyvä pohja olemassa. :) Siinäkin varmasti pääsisit "sisäpiiriin", mutta varmasti saisit paremmat yönet. Voisit esimerkiksi myydä blogistasi mainostilaa, kirjoitella "tuotearvosteluja" jne. Nettikauppoja alkaa Suomessakin olla pilvin pimein, mutta "puoli-ammatimaisia" blogeja ei juurikaan ole vielä näkynyt. Reippaasti vaan ottamaan yrittäjiin kontaktia!

    Tsemppiä pohdintoihin!

    T: Silja





    ,

    ReplyDelete
  20. Silja: Kiitos paljon viestistäsi. Tiedän, että yrityksen jos perustaa niin siitä tulee "ammatti" eli se ei enää ole harrastusta. Mikään ei vielä ole varmaa ja edelleenkin punnitsen mahdollisuuksia edes aloittaa moinen. Yhtenä miinuksena on juurikin se, että nettikauppoja on jo pilvin pimein.

    Tuo "ammattimainen" blogi kyllä kuulostaa kivalta, mutten tiedä miten käytännössä lähteä sitä siksi muuttamaan. Pitää kyllä miettiä sitäkin vaihtoehtoa ja tarkastella mahdollisuuksia.

    ReplyDelete
  21. Heippa, ei liity aiheeseen mutta näin teidät tänään Muksumessuilla.
    Tai tunnistin Danielin blogin kuvien perusteella.

    Mukavaa sykysyä !
    Kävin sun aiemmin bloggaamaa listaa Tampereen kirppareista läpi kun mennään huomenna käymään ainakin jossain niistä.

    ReplyDelete
  22. Ninnu: Olisit tullut moikkaamaan :)

    Toivottavasti teet hyviä löytöjä kirppareilta!

    ReplyDelete
  23. Marmar Copenhagen! Aivan ihania, enkä oo löytänyt juuri mistään...

    ReplyDelete
  24. Kidscase! Gold ois myös kiva.

    Tuo mainitsemasi merkki tuossa on kyllä mulle ihan uus tuttavuus- Jotain oli sellaista mitä voisin ottaa, mutta ei ehkä ihan se meidän merkki. Kivoja on kuitenkin joten eiköhän noillekkin ostajia löydy :)

    ReplyDelete
  25. Nuo mainitsemasi vaatteet osoitteessa http://www.ibabiba.se/ oli ihania! Voisi tulla meillekkin :)

    ReplyDelete
  26. Oisin kanssa sitä mieltä, että nettikaupoissa laaja valikoima on a ja o, koska harvoin tulee yhtä tai kahta tuotetta vaan mistään tilattua, ku pk:den osuus tuntuu silloin niin suurelta.
    Itse kaipaisin jotain kohtuuhintaisia vaatteita, onhan nää kaikki popit sun muut merkkikuteet hienoja mutta myös kyllä niin kalliita, että en usko olevani ainoa äiti joka niillä ei vaan voi vaatekaappeja jatkuvasti täytellä.

    ReplyDelete