21 Jan 2013

Baby's corner & our Molo SS13

We are spending 4th day indoors as the little man is sick with fever, runny nose and cough :(. This was not exactly what I had thought of doing on my last week of "holiday" before the baby...but I got the baby's corner quite ready today and also was able to take photos of the coolest Molo clothes we got in the mail last week.

Pikkuisen meni tämän viimeisen "loma"viikon ohjelma uusiksi, kun D sairastui to-pe välisenä yönä kuumeseen, jota seurasi nuha ja yskä. Kuumetta on siitä lähtien ollut joka päivä, joten neljän seinän sisällä on tullut vietettyä aikaa (vähän jo liikaakin :( ). Onkos teillä tällaista flunssaa/influenssaa liikkeellä?
Nyt joudun tuon pitämään kotona ainakin keskiviikkoon asti...joten siinä tämä hyvin suunniteltu viikko sitten meneekin ;).

Samalla kun pikkupotilas katselee Palomies Samia, olen järkännyt vauvan nurkkauksen makkariin ja samalla kuvasin Mololta saamiamme vaatteita. Sovituskuvia tulee sitten kun tuo poika on terve.
Meille(kin) tuli Ellokselta nuo ihanat tyynynpäälliset ja H&M:n alesta tilasin tuon norsu yövalon. Jossain nettikaupassa törmäsin tuollaiseen pilvi"mobileen" ja päätin itse sellaisen tehdä.

Makkarin päävärinä on valkoinen ja pinkki(verhot), joten tyynyt sopivat sisustukseen hyvin. Patjaa ei pinnikseen vielä ole, vauva nukkuu ensin kela- pakauksessa, jota ei vielä viitsitä laittaa pölyttymään.

D:n huoneesta siirrettiin string- hylly takaisin makkariin ja siihen vauvalle juttuja. Nuo pikku puput ovat myös H&M:n alesta. Brion helistimistä haluaisin vielä ainakin valkoisen ja turkoosin :).

Ja sitten niitä Molon ihanuuksia :).
Aivan mahtava softshell takki. Kokona 110 ja se on juuri sopiva, ovat siis hieman naftia mitoitusta, kuten aiemminkin. Tämä on todella ohut ja sisällä on tiheä verkkovuori. Ei siis sovellu kovin viileisiin keleihin.

Farkut sekä vk-housut. Molemmat 110cm ja farkut vaikuttavat kovin leveiltä. Ne jää siis kaappiin odottamaan kasvua(ovat mallia regular). Vk- housut ovat myös aika ohuet ja soveltuvat vaikka kesälläkin viileillä keleillä ulkoiluun.

Ihanan pehmoinen huppari, koko 110, mutta tämä on mielestäni hieman naftimpaa mitoitukseltaa.

Kuvista puuttuu 110cm collegehousut + t-paita.

Vauvalle jalkapallokuosia, tämä koko 56cm.

Body kokoa 62cm.

Isoveikalle myöskin jalkapalloa koossa 110.

Sekä vauvalle ihana kevät fleece 62cm.

Kuvista puuttuu jalkapallo pipot molemmille sekä vauvalle harmaat trikoohousut.

Ja pieni kipeä mies halusi jalkkispaidan päälleen...otin tarkoituksella hänelle koon 110cm, koska Molon 104cm on juuri sopivaa. Tässä on onneksi kasvunvaraa ja menee pitkään.

Tänään viikot 38+5 ja huomenna viimeinen neuvola. Ensi viikolla onkin vauvan aika syntyä ♥.



10 comments:

  1. Voi ei, pikaista paranemista D:lle! Mulla on tänään ollut vähän flunssainen olo ja kurkku toiselta puolelta kipeä :/ Toivottavasti johtuu vaan pölyallergiasta, enkä olis tulossa kipeeks.

    Ihania vaatteita olette saaneet! Toi denim takki näyttää tosi kivalle, harmi se fleecen puuttuminen kun toi aiempi denim takki (mikä teilläkin oli/on) oli tosiaan niin mainio viileidenkin kelien takki.

    Onko noissa vk-housuissa mitään vuorta? Entä saako vyötäröä mitenkään kirittyä?

    Voi iik, kohta teillä on siellä pienen pieni vauveli :) Jos jotain positiivista D:n sairastelusta haetaan niin parempi varmaan, et sairastaa nyt eikä sitten kun vauva on syntynyt. Toivottavasti sä pysyt terveenä nyt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, toivotaan että pian paranee.
      Toivotaan ettet sinäkään ole tulossa kipeäksi, nyt on vaan niin paljon flunssaa liikkeellä :(. En tiedä miten sektion käy jos itse tulen kipeäksi. Ei ole nimittäin yhtään kiva yskiä/niistää sektioarven kanssa, itseasiassa se on todella KIPEÄÄ.

      Vk- housuissa ei ole vuorta, ovat ihan ohuet siis. Kiristys on vyötäröllä.

      Delete
  2. Et muuten oo myymässä sitä teijän edellistä softselliä? Vai oliko teillä edes sitä denimiä :D..? Ja ootko sattunut huomaan onko molon polariksia vielä hyvin joissain aleissa..? Oon yrittänyt 104:sta metsästää [värillä ei niin välii], mut en kyl mistään löydä..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heips...softshell on meille vielä sopiva, joten ei ole menossa myyntiin ja on siis tuo denim. Se jää sitten todennäköisesti pikkuveljelle jemmaan. En kyllä yhtään osaa sanoa olisiko jossaim polariksia vielä...itse katsoisin Oii:n, babyshopin, kuopuksen, sucetten ja tietty voisi yrittää googlettaa. Luulisi jossain vielä olevan.

      Delete
  3. Harmin paikka, pikaisia paranemisia sinne. Meillä esikoinen (3,5 v)sairastui myös perjantaina - aloitti yskimällä, sitten nousi korkea kuume ja nenä alkoi valumaan. Pikkupotilas on ollut aika kaputt. Käytiin tänään lääkärissä ja korvatulehdukseksihan se oli jo kehittynyt :( Niin poika kuin minä kaivattaisiin jo kovasti raitista ilmaa. Nyt pidetään vain sormet ristissä, ettei meidän vuosikas sairastuisi myös.

    Olen lueskellut blogiasi varmaan puolisen vuotta ja taidan kommentoida nyt ekaa kertaa. Tarkoitus oli kommentoida jo siihen Ozone City juttuun. Meillä on nimittäin olleet ko. rattaat käytössä ja ollaan oltu tyytyväisiä. Ovat tosi kevyet ja ketterät. City koppa on tilava ja se ratasosa on kivan kuppimainen -> siihen uskaltaa huoletta laittaa vauvan joka ei vielä osaa istua kunnolla. Miinuksena onkin sitten ne pienet etupyörät, eivät toimi kovin hyvin ihan pahimmissa loska/lumikeleissä, mutta ei ne nyt ihan onnettomatkaan ole. Ollaan pärjätty ihan ok myös talvisin kuitenkin täällä Oulun korkeudella :)

    Toivotaan että et tule itse kipeäksi ja saatte pikkunyytin syliin jo ensi viikolla :)


    -Ome-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harmi että teilläkin sairastetaan :(, sitä tuntuu olevan nyt liikkeellä. Toivotaan ettei pienempi saisi tautia, ei ole kiva katsella kun lapset on kipeitä.

      Kiitos Ozone kokemuksista! Niitä ei kovasti löydy netistä. Noihinhan saa myös ostettua erikseen ne talvipyörät, jos olisi tarvetta. Meillä on täällä usein hyvin auratut tiet, joten nuo kulkee hyvin, mutta kevään loskilla uskon että bugia tulee silloin enempi käytettyä. On kuitenkin kiva tietää että tarvittaessa saa ozoneen ostettua isommat pyörät.

      Toivon todella etten tule kipeäksi, sektio on aika hankala jos on kipeä ja sen jälkeinen aika yskien ja niistäen on todella kivuliasta.

      Delete
  4. Kävin kurkkailemassa Molon välikautta viikonloppuna ja en oikein innostunut näistä tosi ohkasista, kuten Wake-haalarista. Ihmettelen, että mihin tarkoitukseen nämä ovat?

    P.S. Tsemppiä loppuraskauteen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heips...Veikkaisin että on tehty lähinnä Tanskan kevättä ajatellen. Nuo softshellitkin on nyt tosi ohuita eikä niitä kovin kylmällä voi pitää...ellei sitten laita hupparia tms. alle. Nuo todella ohkaset on toisaalta hyviä esim. viileinä kesäpäivinä tai sadepäivinä.

      Kiitos :)

      Delete
  5. Niin se vaan aika kuluu. Melkein en kestä tätä teidän vauvajännitystä :D. Toivottavasti tosiaan et sairastu. Sektiota kun ei voi loputtomiin siirtääkään vaikka tulis millainen flunssa. Toivon sinulle siis kovasti terveyttä!

    Onko nuo mustat siis ne Haven pants? Vähän olin harkinnut niitä meille mutta jaa-ah, täytyisi päästä hypistelemään :D.

    ReplyDelete
  6. .mtenkä sä kuvaisit tarkemmin tota softshellin matskuansiihen entiseen verrattuna, onkotuo ihan palainrainin ohuinen?

    ReplyDelete