8 Jan 2013

Just random

Now after Christmas is over, new years is over and we are still on holiday, time seems to be stuck :). I thought it was tuesday yesterday when it was only monday. Today we had some friends over and the day went by quick. Wish we had more friends to see every now and then, but unfortunately we don't really have any. Last night I built a new track for the hexbugs and made a lemon cheesecake. Today little man almost fell asleep while waiting for the guests ;). Tomorrow we have no plans.

Nyt kun kaikki juhlapyhät ovat ohi ja olemme edelleen lomalla, aika tuntuu menevän todella hitaasti. Eilen luulin että oli jo tiistai :P. Tänään onneksi saimme seuraa koulukaveristani sekä hänen pojastaan. Seura olikin erittäin tervetullutta, sillä meillä kun ei ole ketään ystäviä, joita nähdä. Kaverini odottaa myös ja hänellä LA pari viikkoa mun jälkeen, joten kiva jutella jonkun kanssa raskaudesta. Pojatkin leikkivät kivasti keskenään, vaikka ikäeroa onkin kaksi vuotta :). Harmi ettei ole enempää kavereita, jotta voisi useamminkin käydä leikkimässä ja itse pääsisi juttelemaan "aikuisten" juttuja.
Pitää yrittää ottaa itseä niskasta kiinni ja raahautua johonkin perhekerhoon ym. vauvan kanssa, pakko saada joitain ystäviä.

Eilen siivouksen lomassa rakensin uuden radan hexbugs- ötököille ja seurasimmekin niitä oikein joukolla(D, kissa, puppy sekä minä) ;). Leivottiin eilen myös sitruunajuustokakku ja tänään meinattiin nukahtaa sohvalle vieraita odotellessa.

Random pictures siis...





Ja laitetaan nyt sitten vielä eka masukuvakin viime viikolta eli rv 36 ;).

Tasan kolmen viikon päästä pitäisi vauvelin olla ulkona :)

Loppuviikolle ei sitten olekaan mitään suunnitelmia...mummulla pitäisi käydä kylässä, mutta muuten ei erikoisempaa. 

Mitä te äippälomalaiset/kotiäidit teette päivisin? Onko teillä paljon ystäviä(lapsiperheitä) joita näette usein? Käyttekö perhekerhoissa/vauvakerhoissa?


11 comments:

  1. Me jumitetaan kotona. Nyt joulun jälkeen jotenkin masentaa vielä tämä kotona olo. Tekis mieli vaan lähteä johonkin shoppailemaan, et piristyis! Odotan niin kovasti kevättä. Tulis valoisampaa.
    Ei käydä kerhoissa tms. Joka päivä yritetään ulkoilla ja loput päivästä taitaa kulua tietokoneella + siivoillessa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, shoppailemaan olisikin ihana päästä ja toki me säännöllisesti käydäänkin ideaparkissa...mutta äippäloman kunniaksi rahat junnaa loppukuuhun asti, niin nyt ei oikein voi shoppailemaankaan lähteä :(.

      Ensi viikolla onneksi alkaa tarha, joten voin vaikka nukkua puoli päivää ja sitten kun haen D:n onkin jo iltapäivä :).

      Delete
  2. OI ihana masu:) Pitkä odotus palkitaan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti :). Toivotaan kaiken menevän hyvin :)

      Delete
  3. Voi kun kaunis vauvamasu! Ei ole enää pitkä aika, että saat vauvan syliisi <3

    Me käytiin perhekerhoissa joskus, nyt ei oo käyty aikoihin. Päivisin ulkoillaan lasten kanssa, kyläillään paljon. Kaupoilla käydään harvoin.

    Kevättä odotellaan jo täälläkin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos, iso masu jo ;). Ei tosiaan enää pitkään...hui!

      Me ei D:n kanssa käyty missään kerhoissa tms. mutta täällä on sellainen kun vaunujengi ja joku vauvakahvila tms. että jos jompaan kumpaan saisi itsensä vietyä.
      Sisarusmuskarin olisin halunnu aloittaa, mutta eipä täällä sellasia järjestetä :(.

      Delete
  4. täällä yksi äippälomalainen (tai no sairauslomalainen vielä viikon) opetteli neulomaan ja hullaannuin tekemään vaikka mitä ihanuuksia tulevalle vaaville. joku niveltulehduskin ilmeisesti ehti iskemään pikkurilliin liiasta neulomisesta ym käsitöistä. heh. odottavan aika on pitkä...
    rv. 34 (maannut kotona jo lokakuun lopusta)

    löysinkin vahingossa tänne sinun blogiin ja taidankin lisätä tämän lukemislistaani! onnea odotukseen!

    -p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva että löysit ja tervetuloa! :)

      Sain joskus aikoinani inspiksen yrittää kokeilla neulomista(siis vuosia sitten) ja pah...minä mitään osaa! Olen käsitöissä kyllä aivan surkea ja kokeilu loppuikin muutamaan riviin ;). Mutta kiva että olet päässyt tekemään vauvalle ihanuuksia, hienoa jos löytyy käsityötaitoa!

      Tsemppiä sinullekin loppuodotukseen, harmillisen pitkään olet jounut makoilemaan :(. Eipä kuitenkaan enää kauaa sinullakaan.

      Delete
  5. Treella kun olette, niin keskustasta löytyy MLL:n laivapuisto, jossa on kiva perhekerho. Bussillahan pääsee lähes viereen. Siellä on kaikkia teemajuttuja ja puuhaa ehkä isommallekin, ja tilat ovat mainiot. Imetyshuonekin erikseen. Suosittelen! Mies kävi siellä isomman ollessa pieni usein (koti-isä vuoden aikana), koska asuimme lähellä. Jos mun mies siellä viihtyi, niin on se hyvä paikka. Itse kävin siellä harvemmin.
    Nyt on kohta 5-vee ja 9kk vauva ja jumitamme aika paljon kotona, en kyllä edes ymmärrä miksi. Jotenkin olen ajatellut, että keväällä sitten ryhdistäydymme. Varsinkin tolle isommalle tekisi kyllä hyvää nähdä vähän muitakin nurkkia + äidin pinnalle ;)

    Ihanaa loppuodotusta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos!
      Laivapuistossa olen kerran käynyt D:n ollessa pieni, mutta on se kyllä hieman hankalan matkan päässä käydä useasti. Meillä täällä omassa lähiössäkin on kaikenlaista toimintaa, mutta olen niin ujo, että inhoan mennä uutena mukaan :P. Jospa tosiaan sitä yrittäisi ryhdistäytyä vauvan synnyttyä :).

      Delete
  6. Rohkeasti vaan mukaan vauvakahviloihin. Itselläni ei ollut esikoisen syntymän aikoihin ketään kotona olevaa kaveria, joten rohkaistuin onneksi vihdoin menemään paikalliseen MLL:n kahvilaan. Onneksi menin, sillä en usko että ilman sieltä saatuja tuttuja ja kavereita olisin jaksanut 1,5 vuotta kotona. Etenkin kun lapsi oli hyvin itkuinen, eikä nukkunut koskaan, tuntui helpommalta olla "reissussa" kuin kotona jatkuvasti vain nukuttamassa.

    ReplyDelete