18 Jan 2013

Molo Kids SS13


Now here is one of the coolest Danish brands there is in the children's clothing industry, Molo Kids. Their SS13 collection is as good as always and they have such a large variety of clothes it is so easy pick the ones you really like. 
This year Molo introduces the "molo art" project, where 7 hand-picked illustrators and graphic designers have signed the neck of the t-shirts for which they have created a print. 

We also received some of the new SS13 collection clothes, which I will blog about later, for now, enjoy the cool Molo photos!

Tässä on yksi Tanskan cooleimmista lastenvaatemerkeistä, Molo Kids ja heidän upeaakin upeampi kevät/kesä13 mallisto. Molon mallistot ovat aina todella laajoja ja niist löytyy varmasti lähes jokaiselle jotakin. 

Me saimme tänään ihanan paketin Molon kevään uutuuksia, mutta niistä kirjoitan myöhemmin enempi. Nyt saatte nauttia näistä mahtavista kuvista :).










Löytyikö kuvista teille mitään mieluista?

Täältä löytyy vielä lisää kuvia: 




8 comments:

  1. NO on monta superihanaa, tuo neuletakki varsinkin!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je ;). Minustakin on aika monia kivoja juttuja!

      Delete
  2. Tykkään hurjasti. Molo Kids yllätti sisävaatetuksessa ihan kympillä! Ihania!

    Btw. Onko sulla tietoa, et miten käy Molon softshellien. Luin just eräästä blogista, että ainakaan näissä kevään takeissa ei ole sitä fleeceä sisäpuolella ja ovat ohuempia sekä aiempaa niukempaa mitoitusta. Tuleekohan sitä fleeceä johonkin syksyn malleihin? Mä niin tykkään siitä meidän Denim takista missä se fleecepinta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Monia ihanuuksia kyllä on. Me saatiin tuo yhdessä kuvassa näkyvä denim- softshell ja se on ohuempaa kun edelliset, mutta sen sisällä on kyllä sellainen pehmeä fleece. Mitoituksesta en osaa sanoa, kun ei olla vielä kokeiltu, mutta sanoisin ehkä että tuo 110 vastaa 104 kokoa, luulen sen olevan meille juuri passeli.

      Delete
    2. Okei, no kiva, että se fleece kuitenkin löytyy :) Meillä on se denim viime vuodelta 104cm ja vastaa ehkä 98cm mut kuitenkin vielä aika reilu. :)

      Delete
    3. Pitääkin heti perua puhe...katsoin takkia tarkemmin ja eihän tuo ollutkaan fleeceä :(. Se on vain sellainen pehmoinen verkkokangas(tosin minipienet reiät). Ohut takki siis.

      Delete
    4. Aa, okei. Toivottavasti tulee syksyllä sellaisia missä on se fleece :) Mä ainakin tykkäsin kovasti siitä!

      Delete
  3. Joitain yksittäisiä kappaleita päätyy varmasti Citykidsienkin vaatekaappiin, vaikka hieman räikeimpiä yhdistelmiä vierastankn :)

    ReplyDelete