29 Jan 2013

New Mini Rodini SS13!

Mini Rodini has finally come for sale at Oii and Babyshop and today Finnish shops will follow. I have been waiting for the collection and have to say I was slightly disappointed with it, but maybe that is a good thing, so I won't end up spending too much ;). I made an order of the clothes I liked, which were the panthers and the yellow outdoor clothes. So far, they are the only things I am getting. 

Mini Rodinin uusi mallisto on vihdoin saapunut kauppoihin. Eilen illalla/yöllä vaatteet tulivat Oii:hin ja Babyshoppiin. Mallisto oli pettymys, mutta ehkä hyvä niin, ettei tarvitse tuhlata rahoja moniin ihanuuksiin ;). Ihanimmat olivat pantteri- kuosi sekä keltainen takki ja haalari. Ne meille sitten näpyttelinkin aamuyön tunteina imetyksen jälkeen ;).

Tänään Rodinit ilmestyvät Suomalaisiin nettikauppoihin, kuten Lilla Companyyn ja Pikku Otukseen.

Tässä meille kotiutuvat ihanuudet :).
Vauvalle keltainen haalari 68/74.

Suloinen pantterihaalari 56/62 koossa.

Keltainen pico- takki 104/110


Pantteri college 116/122

Sekä molemmille pantterihousut 56/62 ja 116/122.

Jos vielä jotain tulisi ostettua, niin nämä voisin vielä kelpuuttaa meille.





Löytyykö mallistosta teille mitään mieluista?


5 comments:

  1. Mulla on noi samat, mitkä kivoja, mutten oo varma vielä, että tuleeko muuta kuin keltainen takki Sisulle. Mutta oli pettymys ja hyvä niin;D

    ReplyDelete
  2. Millainen mitoitus näissä yleensä on?

    ReplyDelete
  3. Mä sitten taas tykkäsin :) Kivoja, raikkaita perusvärejä. Keltainen Pico meillekin lähti, mutta kokoa isompana. Muita vähän vielä makustelen.

    ReplyDelete
  4. Keltaisen takin tilasin minäkin.
    Nallet on söpöjä, mutta taitaisin tarvita uuden vauvelin niitä käyttämään.

    ReplyDelete
  5. Keltainen takki lähti myös meille.. Muute oli mallisto melkoinen pettymyt. Tosin pantterishortsit olisin halunnut. ei vain kokoa enää löydy mistään. Toi pantterihaalari onkin ihan vieras, tuollaista en nähnytkään?! Hieno!

    ReplyDelete