14 Jan 2013

Emmaljunga Ozone

Even though we have the Bugaboo Donkey, I managed to find us a used(but in good condition) Emmaljunga pram aswell. This was my second choice after Bugaboo anyway and maybe I am a freak, but now I really have both I wanted. This model is the Ozone city, so it is very small and compact with two small wheels on front. This also came with the City carrycot, which is to be attached on the frame from 0 to about 6 months. This would be used on our bigger boy too, if ever needed.

Aiemmin tuolla jo mainitsinkin, että ostin vähän ex tempore meille Emmaljungan vaunut Bugaboo Donkien kaveriksi. Nämä Ozone- malliset rattaathan oli  listalla kakkosena bugien jälkeen ja kun ne osui paikallisella fb- kirpparilla silmiini edullisesti, en voinut olla ostamatta. Tässä tuli mukana siis Ozone city rattaat sekä City koppa. Koppa on valkoista keinonahkaa ja on aivan ihana, istuinosa on tummaa violettia(pro bordeaux) ja tehosteena keinonahka(olisin mieluiten ottanut ihan pelkät mustat). 

Ehkäpä nämä onkin niitä kotiäidin hulluutuksia(vaunut siis), mutta olen kyllä noihin molempiin tyytyväinen. Bugia varmasti käytetään nyt talvella enemmän, kun on isommat nuo etupyörät ja kauppareissukin onnistuu hyvin säilytystilojen ansiosta paremmin. Ozonet on sitten ns. kauppakeskus rattaat, koska ne vie autossa vähemmän tilaa ja on ketterämmät. Katsotaan sitten keväällä/kesällä, josko jommista kummista on tullut ehdoton suosikki, jolloin toiset lähtee myyntiin.

Onko teillä monet vaunut tai onko teillä ollut monet erilaiset kokeilussa?

Myin siis luonnollisesti ne pinkit ponyt sekä parvekevaunut pois ja jos isomman ukkelin kanssa tulee tarvetta rattaille, nuo Ozonet ajanee sen asian mainiosti.

Ja mikäli teillä on vielä kokemuksia kyseisistä menopeleistä, kuulen mielelläni plussia ja miinuksia, kovasti kun ei netistä kokemuksia löytynyt. 

Vertailuakin luvassa bugien ja näiden osalta sitten, kun olen kumpiakin päässyt käytännössä testaamaan.

6 comments:

  1. Vaikka meillä ei ole vielä ajankohtaista (ei sitten laisinkaan) nämä rattaat ja vaunut, niin siitäkin huolimatta olen todella utelias kuulemaan näistä käyttökokemuksia! Varsinkin kiinnostaa, rattaiden tilavuus, voiko kopassa pitkäänkin köllötellä vai tuleeko lapsen koko hyvin pian vastaan? Myös kiinnostaa miten kulkevat lumessa/sohjossa...:) Eli infoappa kun selvillä näitä!

    ReplyDelete
  2. Kyllä tohon citykoppaan mahtuu meidän 6 kk keskikäyrällä kasvava poika UNUTVApussissa.

    ReplyDelete
  3. Näissä on 104cm selkänojan pituus, mahtuu jopa 4v lapsi. Kasaantuu yhdessä osassa, buggigsista aina irroitettava ratasosa. Vähän kapeammat ja paino kai sama.

    ReplyDelete
  4. Hienot on =)! Saanko kyysä miltä kirppikseltä nuo löytyivät facebookista? Olen kiinnostunut liittymään facebookin kirppiksiin, vaunut minullakin mielessä. mutta en oikein löydä mitään muita kun vaatekirppareita, en varmaan osaa etsiä :-/.

    NIIN JA ONNEA HIRMUISESTI PIENESTÄ SULOISUUDESTA =)!!!

    ReplyDelete
  5. Jos näistä Ozoneista haluaisit eroon niin olisin kiinnostunut istuimen ostamaan! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nämä ovat jo myyty jokin aika sitten :/.

      Delete